Smoked Oyster Roll

Uzený Oyster Roll Recept



Dopřejte si neodolatelným příchutí tohoto krémového a slaného uzeného sýra ústřice. Delikátní směs smetanového sýra, česneku, zelené cibule a omáčky Worcestershire, přelité kouřovými ústřicemi a posypáním čerstvé petrželky. Podávejte to s sušenky nebo koly chleba pro nádherný předkrm, který zapůsobí na vaše hosty. Tento recept vytvoří jeden střední válce.

Ingredients

1 stroužek česneku

2 Zelená cibule

1 - 250 G balený smetanový sýr, pokojová teplota

25 ml (1½ polévkové lžíce) majonézy

5 ml (1 lžička) Worcestershire omáčka

Dash Tabasco (volitelné)

10 Středně velké ústřice - uzené nebo vařené

45 ml (3 polévkové lžíce) jemně nasekané petrželky

Preparation

V misce smíchejte nakrájený česnek a cibuli.

Přidejte smetanový sýr, majonézu, worcesterskou omáčku a Tabasco.

Směs rozprostřete na kus hliníkové fólie a vytvořte čtverec o velikosti asi 20 x 20 cm (8 x 8 palců).

Směs smetanového sýra potřete uzenými ústřicemi.

Zakryjte plastovým obalem.

Nechte v lednici přibližně 2 až 3 hodiny, nebo dokud neztuhne.

Připraven sloužit:

Pomocí fólie jako vodítka srolujte jako roládu.

Směs vytlačte z fólie dlouhou kovovou špachtlí nebo nožem.

Vytvarujte do polena Posypte poleno petrželkou.

Podávejte s krekry nebo kolečky chleba.

Poznámka: Pokud je tento recept zakrytý a chlazený, vydrží vám 3 dny.