Smoked Fish Tostadas with Pico de Gallo

Uzený Rybí tostadas Recept



Pro tento uzený recept na ryby Tostada můžete použít filety tresky, tresky, tilapie nebo sumců. Kouř pomocí dřeva podle výběru. Alder, Cherry a Pacific Blend, to vše dobře.

Ingredients

1 libra filetů z bílé ryby (treska jednoskvrnná, treska, tilapie nebo sumec)

3 lžíce chilli prášek

2-3 střední rajčata - nakrájená na kostičky

½ Sladká cibule – nakrájená nadrobno

1 paprika Jalapeno - mletá (volitelně)

Šťáva z 1 limetky

1 šálek sýra feta - rozdrobený

8 skořápek Tostada

Bradley Flavor Bisquettes – Alder, Apple nebo Pacific Blend

Preparation

Potřete celou rybu chilli práškem.

Nastavte udírnu na 275 °F pomocí dřevěných bisket dle výběru (olše, jablko nebo směs Pacific fungují skvěle).

Umístěte rybí filé na udírnu a vložte stojánek do udírny Bradley Smoker.

Ryby kouřte, dokud nedosáhnou vnitřní teploty 145 °F (asi 2 hodiny).

Rybu ochlaďte.

Ve středně velké misce připravte Pico de Gallo smícháním nakrájených rajčat, cibule, papričky jalapeno a limetkové šťávy.

Sestavte tostady tak, že část ryb rozdrobíte a rozprostřete na skořápku tostady. Na rozdrobenou rybu naneste trochu Pico de Gallo. Navrch posypte sýrem feta. Udělejte to se zbývajícími tostadovými skořápkami.

Recept od: Steve Cylka