Uzený Rybí tostadas Recept
Pro tento uzený recept na ryby Tostada můžete použít filety tresky, tresky, tilapie nebo sumců. Kouř pomocí dřeva podle výběru. Alder, Cherry a Pacific Blend, to vše dobře.
Ingredients
1 libra filetů z bílé ryby (treska jednoskvrnná, treska, tilapie nebo sumec)
3 lžíce chilli prášek
2-3 střední rajčata - nakrájená na kostičky
½ Sladká cibule – nakrájená nadrobno
1 paprika Jalapeno - mletá (volitelně)
Šťáva z 1 limetky
1 šálek sýra feta - rozdrobený
8 skořápek Tostada
Bradley Flavor Bisquettes – Alder, Apple nebo Pacific Blend
Preparation
Potřete celou rybu chilli práškem.
Nastavte udírnu na 275 °F pomocí dřevěných bisket dle výběru (olše, jablko nebo směs Pacific fungují skvěle).
Umístěte rybí filé na udírnu a vložte stojánek do udírny Bradley Smoker.
Ryby kouřte, dokud nedosáhnou vnitřní teploty 145 °F (asi 2 hodiny).
Rybu ochlaďte.
Ve středně velké misce připravte Pico de Gallo smícháním nakrájených rajčat, cibule, papričky jalapeno a limetkové šťávy.
Sestavte tostady tak, že část ryb rozdrobíte a rozprostřete na skořápku tostady. Na rozdrobenou rybu naneste trochu Pico de Gallo. Navrch posypte sýrem feta. Udělejte to se zbývajícími tostadovými skořápkami.
Recept od: Steve Cylka