Alder Smoked Mussels Recipe

Olší kouřil Mušle Recept



Dopřejte si lahodných příchutí dokonale dušených mušlí s kořeněným kopem! Tento recept je zakončen tantalizující směsí sladké chili omáčky, česnekového prášku, černý pepř a petrželky. Navíc, pro extra kouřovou chuť, zkuste to s uzenou omáčkou Wattie's Smoked Hickory!

Ingredients

Mušle

Řepkový olej ve spreji

½ PL sladké chi chilli omáčky

Česnekový prášek

Černý pepř

Petrželové vločky

Preparation

Mušle vařte v páře až do otevření, nevařte úplně.

Skořápkové mušle a zpět do polovičních skořápek.

Pomocí řepkového oleje ve spreji lehce nastříkejte povrch mušlí a potřete půl lžičkou sladké chilli omáčky pokrývající vršek mušle.

Navrch lehce posypte česnekový prášek, černý pepř a petrželové vločky.

Další oblíbený: Místo Sweet Chi Chilli Sauce použijte Wattie's Smoked Hickory Sauce

Způsob uzení/vaření:

Předehřejte Bradley na 120 °C (250 °F).

Při použití Bisquettes s příchutí Alder kouřte/vařte přibližně 30 minut, přičemž se ujistěte, že se nepřevaříte.