Olší kouřil Mušle Recept
Dopřejte si lahodných příchutí dokonale dušených mušlí s kořeněným kopem! Tento recept je zakončen tantalizující směsí sladké chili omáčky, česnekového prášku, černý pepř a petrželky. Navíc, pro extra kouřovou chuť, zkuste to s uzenou omáčkou Wattie's Smoked Hickory!
Ingredients
Mušle
Řepkový olej ve spreji
½ PL sladké chi chilli omáčky
Česnekový prášek
Černý pepř
Petrželové vločky
Preparation
Mušle vařte v páře až do otevření, nevařte úplně.
Skořápkové mušle a zpět do polovičních skořápek.
Pomocí řepkového oleje ve spreji lehce nastříkejte povrch mušlí a potřete půl lžičkou sladké chilli omáčky pokrývající vršek mušle.
Navrch lehce posypte česnekový prášek, černý pepř a petrželové vločky.
Další oblíbený: Místo Sweet Chi Chilli Sauce použijte Wattie's Smoked Hickory Sauce
Způsob uzení/vaření:
Předehřejte Bradley na 120 °C (250 °F).
Při použití Bisquettes s příchutí Alder kouřte/vařte přibližně 30 minut, přičemž se ujistěte, že se nepřevaříte.