Uzený Potápěčské mušle Recept
Šéfkuchař Ted Reader ukazuje, jak vyrobit největší předkrm pro jakoukoli dvorek. Může to být trochu jemné, ale jakmile se kousnete do těchto lahodných uzených mušle, budete v 7. nebe. Nejprve ovinete pás slaniny kolem hřebenatky, doplňte jej čerstvým krabím masem a halibutem. Potom jej vložte s rozpuštěným máslem smíchaným s whisky Tennessee, po kterém následuje nádech grilovací koření nahoře. Vložte tento uzený předkrm skalábr do kuřáka Bradley a nechte ho kouřit asi 45 minut. Vyjměte dvorek uzený předkrm skaládací z kuřáka Bradleyho Food a užijte si. Podívejte se na video, pak se ujistěte, že jste získali uzený recept na hřebenatku a kouřit tyto mušle na vaší příští dvorkové párty!
Ingredients
1 Přilepte máslo
2 oz Tennessee Whisky
12 Čerstvé velké mušle, velikost U 10
6 plátků slaniny
12 párátka
½ šálku čerstvého hrudkového krabího masa
8 oz čerstvého halibuta
Posypte Tedovým světově proslulým BBQ Bone Dust™ BBQ kořením
6 plátků prosciutto, julienned
2 lžíce pažitky
Preparation
Teplota kuřáka Bradley: 260°F
V malém hrnci rozpustíme máslo. Přidejte whisky a odstraňte z tepla, udržujte teplo.
Pomocí injekční stříkačky nasajte rozpuštěné máslo whisky. Zasuňte jehlový konec stříkačky do středu hřebenatky. Zastříkněte trochou whisky másla. Opakujte se zbývajícími mušlemi a máslem. Dejte do lednice.
Natáhněte každý plátek slaniny téměř na dvojnásobek délky. Plátky slaniny uprostřed překrojíme napůl.
Každou hřebenatku obalíme polovičním plátkem slaniny a zajistíme párátkem. Vložte mušle na udírnu.
Naplňte každou hřebenatku trochou čerstvého krabího masa.
Pomocí velmi ostrého nože nakrájejte halibuta na 12 velmi tenkých plátků. Položte plátek halibuta na rovný povrch a přejeďte po něm prsty, lehce, ale pevně zatlačte, aby se plátky natáhly a zploštěly. Každý plátek rozřízněte napůl a pak 2 poloviny překřížte přes vrchol hřebenatek s krabím vrchem. Okořeníme podle chuti troškou Bone Dust™ BBQ Seasoning.
Připravte udírnu podle pokynů výrobce. Nastavte teplotu na 260°F.
Kouřte 45 minut. Odstraňte mušle z udírny. Potřete trochou whisky másla navíc, navrch přidejte trochu julienne nakrájeného prosciutta a čerstvou nasekanou pažitku.
Ihned podávejte.