alt="Smoked diver scallops"

Uzený Potápěčské mušle Recept



Šéfkuchař Ted Reader ukazuje, jak vyrobit největší předkrm pro jakoukoli dvorek. Může to být trochu jemné, ale jakmile se kousnete do těchto lahodných uzených mušle, budete v 7. nebe. Nejprve ovinete pás slaniny kolem hřebenatky, doplňte jej čerstvým krabím masem a halibutem. Potom jej vložte s rozpuštěným máslem smíchaným s whisky Tennessee, po kterém následuje nádech grilovací koření nahoře. Vložte tento uzený předkrm skalábr do kuřáka Bradley a nechte ho kouřit asi 45 minut. Vyjměte dvorek uzený předkrm skaládací z kuřáka Bradleyho Food a užijte si. Podívejte se na video, pak se ujistěte, že jste získali uzený recept na hřebenatku a kouřit tyto mušle na vaší příští dvorkové párty!

Ingredients

1 Přilepte máslo

2 oz Tennessee Whisky

12 Čerstvé velké mušle, velikost U 10

6 plátků slaniny

12 párátka

½ šálku čerstvého hrudkového krabího masa

8 oz čerstvého halibuta

Posypte Tedovým světově proslulým BBQ Bone Dust™ BBQ kořením

6 plátků prosciutto, julienned

2 lžíce pažitky

Preparation

Teplota kuřáka Bradley: 260°F

V malém hrnci rozpustíme máslo. Přidejte whisky a odstraňte z tepla, udržujte teplo.

Pomocí injekční stříkačky nasajte rozpuštěné máslo whisky. Zasuňte jehlový konec stříkačky do středu hřebenatky. Zastříkněte trochou whisky másla. Opakujte se zbývajícími mušlemi a máslem. Dejte do lednice.

Natáhněte každý plátek slaniny téměř na dvojnásobek délky. Plátky slaniny uprostřed překrojíme napůl.

Každou hřebenatku obalíme polovičním plátkem slaniny a zajistíme párátkem. Vložte mušle na udírnu.

Naplňte každou hřebenatku trochou čerstvého krabího masa.

Pomocí velmi ostrého nože nakrájejte halibuta na 12 velmi tenkých plátků. Položte plátek halibuta na rovný povrch a přejeďte po něm prsty, lehce, ale pevně zatlačte, aby se plátky natáhly a zploštěly. Každý plátek rozřízněte napůl a pak 2 poloviny překřížte přes vrchol hřebenatek s krabím vrchem. Okořeníme podle chuti troškou Bone Dust™ BBQ Seasoning.

Připravte udírnu podle pokynů výrobce. Nastavte teplotu na 260°F.

Kouřte 45 minut. Odstraňte mušle z udírny. Potřete trochou whisky másla navíc, navrch přidejte trochu julienne nakrájeného prosciutta a čerstvou nasekanou pažitku.

Ihned podávejte.