Smoked Seafood Recipe

Uzený Plody moře Recept



Dopřejte si bohaté a kouřové příchutě moře pomocí našeho uzeného receptu na mořské plody! Ať už jste fanouškem lososa, krevet nebo řady dalších mořských plodů, toto jídlo jistě uspokojí vaše touhy a nechá vás více.

Ingredients

Tento základní recept je vhodný pro mušle, mušle, škeble, krevety, ústřice a měkkýše.

Studený kouř:

Začněte kouřit (nezapínejte teplo) po dobu přibližně 1-6 hodin, v závislosti na produktech z mořských plodů.

Preparation

Korýše potřete olejem

Umístěte na naolejované nerezové mřížky nebo naolejovanou fólii s malými otvory

Posypte trochou soli

Zkontrolujte maso ústřic a odstraňte tvrdé kousky. Tlusté sobecké by měly být umístěny na nižších stojanech

Způsob kouření:

Předehřejte udírnu na přibližně 80 °C (175 °F). Zavřete klapku.

Doprostřed udírny umístěte připravené mořské plody.

Vařte v kouři 1 - 2 hodiny. Doba vaření se může lišit v závislosti na počasí a větrných podmínkách.

V polovině doby vaření otočte rošty. Pokud kouříte mořské plody se skořápkami, může to trvat trochu déle. Testujte často.

Test hotnosti:

Když jsou mořské plody vařené, dužina by měla být mírně pevná a neprůhledná.

Připraven sloužit:

Před podáváním potřete mořské plody olejem.

Horké podávání: ihned podávejte

Studené podávání: dejte na hodinu do lednice.

Doplňte krekry nebo omáčkou.