Uzený Krevety a vepřové maso Recept na klobásy
Zpočátku krevety a vepřové maso nevypadají jako dobrá kombinace. Ale pokud zkusíte tento uzený recept na krevety a vepřové klobásy, můžete změnit názor. Budete potřebovat 1,78 liber 12/15 a 0,5 libry 51/60 koktejlových krevet. Ale můžete použít 2 libry krevet nasekaných, pokud nemůžete získat přesnou velikost. Citron v ingrediencích propůjčuje tento recept zvláštní chuť, která dobře jde s krevetami. Protože se již vaří, dělá dobrou zkratku večeře. Můžete jim podávat téměř všechno, jako jsou kastroly, fazole a rýže, těstoviny atd. Zavěsit v kuřáku jednu hodinu při 130, aby uschl. Narazte na 140 a přidejte 2 hodiny kouře. Upřednostňuji Hickory. Nabídka teplota o 10 stupňů každých 2 hodiny, dokud není dosaženo. Přiveďte jej na 135-140 a poté na něj vložte do horké vody 152. Horká vodní lázeň by neměla být nad 165. Po koupelně, ponořte se do ledové vody a poté kvete.
Ingredients
5 liber mletého vepřového masa
1,78 libry 12/15 a 0,5 libry 51/60 koktejlové krevety (2 libry krevet nasekané, pokud nemůžete získat přesnou velikost)
3 PL mletého černého pepře
2 PL granulovaného česneku
4 PL suché mleté cibule
1 lžička nového koření
1 lžička tymiánu
½ lžičky bazalky
2 lžičky kajenského pepře (chcete pálivější….přidejte trochu víc)
4 lžičky nejodidované soli
1 ČL mleté červené papriky
1 sáček Zatarain's Rak, krevety a krabí vařit
1 citron
1 lžička kúry #1
Preparation
Vařte krevety v Zatarain's po dobu 2 minut nebo dokud nejsou hotové. 10 uncí vody si rezervujte na později.
Krevety nakrájejte/nakrájejte a vložte do misky s 2 oz vroucí vody a nechte v lednici. To přidává trochu lásky.
Smíchejte kúru č. 1 a sůl v 8 oz rezervované vařené koupelové vody. Přidejte suché ingredience dohromady a promíchejte. Poté naporcujte na 1/3 a smíchejte s 1/3 vepřového masa. Udělejte to pro další 2/3 vepřového masa.
Jakmile je vepřové maso rozmixované, smíchejte všechny porce dohromady, aby se suchá směs dobře začlenila do vepřového masa. Po smíchání přidejte kúru a osolenou 8 oz vařené vody. Dobře vmícháme do vepřového masa.
Krevety sceďte a vylijte přebytečné 2 oz vařené vody. Vmícháme krevety do masové směsi.
Naplňte do 32-36 mm vepřových střev.
Nechejte v udírně jednu hodinu při 130 (54,4 °C), aby se vysušila. Zvyšte na 140 (60 °C) a přidejte 2 hodiny kouře (hickory). Zvyšte teplotu o 10 stupňů každé 2 hodiny, dokud nedosáhnete IT. Uveďte IT na 135-140 (43,3C-60C), poté vložte do horké vodní lázně na IT 152 (66,7C).
Horká vodní lázeň by neměla být vyšší než 165 (73,8 C). Po koupeli se ponořte do ledové vodní lázně a pak vykvete.