Uzený Krevety a pesto Recept linguine
Italský styl těstovin s parmazánem je dobrý zápas pro uzené krevety. Vyzkoušejte tento uzený recept na krevety a pesto linguine. Je to nejjednodušší způsob, jak připravit fantastickou večeři.
Ingredients
1 libry čerstvých krevet, oloupaných a vydlabaných
3 lžíce oleje, rozdělené
1 PL sušeného oregana
1 PL česnekového prášku
1 ČL soli
1 Červená paprika zbavená jádřinců a nakrájená na kostičky
1 svazek chřestu nakrájený na 4 menší kousky
½ šálku pesta
⅓ Hrnek parmazánu, strouhaný
500 g těstovin Linguine, uvařených podle návodu
Biskety s příchutí Bradley – Alder, Apple nebo Pacific Blend
Preparation
Ve velké misce promíchejte krevety se 2 lžícemi oleje, oreganem, česnekovým práškem a solí.
Umístěte krevety na udírny.
Nastavte udírnu na 225 °F pomocí Bradley Flavour Bisquettes dle výběru (Alder, Apple nebo Pacific Blend, všechny fungují skvěle).
Udit krevety, dokud nezrůžoví. To může trvat 30–45 minut.
Přidejte zbývající lžíci oleje na pánev a dejte na střední teplotu. Přidejte červenou papriku a chřest a za častého míchání vařte, dokud se zelenina neuvaří.
Vmíchejte pesto a parmazán a odstavte z ohně.
Uvařené linguine těstoviny promíchejte se směsí krevet, červené papriky a chřestu.
Sloužit.
Recept od: Steve Cylka