Smoked Creole Prawns (Smoked Jambalaya)

Uzený Kreolské krevety (Zauzená Jambalaya) Recept



Vychutnejte si spojení kouřové dobroty a ohnivého kreolského koření v našem receptu na Uzené kreolské krevety (uzená Jambalaya), který přináší chuť New Orleans, která ve vás vyvolá chuť na víc.

Ingredients

16 velkých krevet

6 stroužků česneku

4 šalotky

60 ml (¼ c) čerstvých listů oregana

30 ml (2 polévkové lžíce) lístků čerstvého tymiánu

125 g (½ lb) nesoleného másla

15 ml (1 polévková lžíce) worcesterské omáčky

2 ml (½ lžičky) soli

1 ml (¼ lžičky) mletého černého pepře

1 ml (¼ lžičky) mletého bílého pepře

4 ml (1 lžička) kajenského pepře

2 citrony na čtvrtky

Preparation

Recept lze připravit o několik hodin dopředu a nechat jej v chladničce až do vaření.

Pomocí malých ostrých nůžek odřízněte horní část krevet

Malým ostrým nožem nařízněte žílu podél horní části krevety a opláchněte ji.

Česnek, šalotku, oregano, tymián, máslo, worcesterskou omáčku, sůl a papriku dejte dohromady do kuchyňského robotu a rozmixujte na pastu.

Do každé krevety vložte trochu pasty mezi skořápku a krevety.

Způsob kouření:

Předehřejte Bradley Smoker na přibližně 100 °C (220 °F).

Pomocí bisket s příchutí Olše krevety uďte/vařte přibližně 40 až 60 minut nebo dokud nebudou hotové.

Sloužit:

Podávejte spolu s plátky citronu.