Uzený Kreolské krevety (Zauzená Jambalaya) Recept
Vychutnejte si spojení kouřové dobroty a ohnivého kreolského koření v našem receptu na Uzené kreolské krevety (uzená Jambalaya), který přináší chuť New Orleans, která ve vás vyvolá chuť na víc.
Ingredients
16 velkých krevet
6 stroužků česneku
4 šalotky
60 ml (¼ c) čerstvých listů oregana
30 ml (2 polévkové lžíce) lístků čerstvého tymiánu
125 g (½ lb) nesoleného másla
15 ml (1 polévková lžíce) worcesterské omáčky
2 ml (½ lžičky) soli
1 ml (¼ lžičky) mletého černého pepře
1 ml (¼ lžičky) mletého bílého pepře
4 ml (1 lžička) kajenského pepře
2 citrony na čtvrtky
Preparation
Recept lze připravit o několik hodin dopředu a nechat jej v chladničce až do vaření.
Pomocí malých ostrých nůžek odřízněte horní část krevet
Malým ostrým nožem nařízněte žílu podél horní části krevety a opláchněte ji.
Česnek, šalotku, oregano, tymián, máslo, worcesterskou omáčku, sůl a papriku dejte dohromady do kuchyňského robotu a rozmixujte na pastu.
Do každé krevety vložte trochu pasty mezi skořápku a krevety.
Způsob kouření:
Předehřejte Bradley Smoker na přibližně 100 °C (220 °F).
Pomocí bisket s příchutí Olše krevety uďte/vařte přibližně 40 až 60 minut nebo dokud nebudou hotové.
Sloužit:
Podávejte spolu s plátky citronu.