Smoked Lobster Tails Recipe

Uzený Ocasy humra Recept



Chvíli jsem toužil po tomto receptu uzeného humra ocasu a pak nízký a hle, jestli mě to nevyhodilo ještě víc, než jsem si vzpomněl, když jsem to znovu ochutnal druhý den.

Ingredients

2 Humří ocasy

2 PL koření s citronovým pepřem

4 lžíce másla

1 PL čerstvé petrželky

1 citron

Použité vybavení:

P10 Bradley Smoker

Nepřilnavé podložky Bradley Smoker

Bradley Smoker 5dílná sada nářadí

Nastavení Bradley Smoker:

Dřevo: Třešeň

Teplota: 252ºF

Časovač kouře: 60 minut

Časovač: 45-60 minut

Preparation

Nastavte udírnu na uvedená nastavení, aby se kuřák zahřál.

Pomocí ostrých kuchyňských nůžek odřízněte zadní stranu skořápky, aniž byste nařezali maso.

Vyjměte maso ze skořápky a ujistěte se, že jste maso oddělili od blány (to se obvykle děje automaticky při oddělování od skořápky).

Maso položte na skořápku a okořeňte kořením z citronového pepře. Pomocí citronové kůry nakrájejte na maso asi 1 lžičku. Nakrájejte zbývající množství citronu (použijeme později).

Umístěte humra na nepřilnavou podložku Bradley Smoker, poté na kovový stojan a vložte do udírny na 30 minut.

Odstraňte humří ocasy z udírny a vložte je do litinové pánve. Nahoře každý ocas dvěma polévkovými lžícemi. másla, petržel, jeden plátek citronu a na maso vymačkejte jeden plátek citronu.

Vložte zpět do udírny a vařte, dokud nejtlustší část humřího masa nedosáhne 140ºF vnitřní teplota.

Užívat si!

Recept podle Moody Foodie Tulsa