Uzený Ocasy humra Recept
Chvíli jsem toužil po tomto receptu uzeného humra ocasu a pak nízký a hle, jestli mě to nevyhodilo ještě víc, než jsem si vzpomněl, když jsem to znovu ochutnal druhý den.
Ingredients
2 Humří ocasy
2 PL koření s citronovým pepřem
4 lžíce másla
1 PL čerstvé petrželky
1 citron
Použité vybavení:
P10 Bradley Smoker
Nepřilnavé podložky Bradley Smoker
Bradley Smoker 5dílná sada nářadí
Nastavení Bradley Smoker:
Dřevo: Třešeň
Teplota: 252ºF
Časovač kouře: 60 minut
Časovač: 45-60 minut
Preparation
Nastavte udírnu na uvedená nastavení, aby se kuřák zahřál.
Pomocí ostrých kuchyňských nůžek odřízněte zadní stranu skořápky, aniž byste nařezali maso.
Vyjměte maso ze skořápky a ujistěte se, že jste maso oddělili od blány (to se obvykle děje automaticky při oddělování od skořápky).
Maso položte na skořápku a okořeňte kořením z citronového pepře. Pomocí citronové kůry nakrájejte na maso asi 1 lžičku. Nakrájejte zbývající množství citronu (použijeme později).
Umístěte humra na nepřilnavou podložku Bradley Smoker, poté na kovový stojan a vložte do udírny na 30 minut.
Odstraňte humří ocasy z udírny a vložte je do litinové pánve. Nahoře každý ocas dvěma polévkovými lžícemi. másla, petržel, jeden plátek citronu a na maso vymačkejte jeden plátek citronu.
Vložte zpět do udírny a vařte, dokud nejtlustší část humřího masa nedosáhne 140ºF vnitřní teplota.
Užívat si!
Recept podle Moody Foodie Tulsa