smoked scallop linguine recipe

Uzený Hřebenatka linguine Recept



Dopřejte si vynikající příchutě tohoto uzeného receptu na linguine v hřebenovém hřebenatku. Jedná a kouřové mušle jsou kombinovány s dokonale uvařeným linguinem, házeny do pikantní omáčky s šalotkou, česnekem a cibulí a zakončené pulzujícími cherry rajčaty, čerstvou petrželkou a posypáním parmezánového sýra. Kulinářské potěšení, které zapůsobí na vaše chuťové pohárky.

Ingredients

4 oz suché linguine

6-10 hřebenatek

2 PL rostlinného oleje

1 šalotka - jemně nakrájená

2 stroužky česneku - mletý

¼ středně velké cibule - nakrájené na plátky

3 PL bílého vína

2 lžíce másla

Sůl a pepř, podle chuti

6-8 cherry rajčat – rozpůlené

2 lžíce čerstvé petrželky - nasekané

¼ šálku parmazánu

Preparation

Opláchněte mušle, odstraňte únosné svaly a osušte.

Vložte mušle na hliníkový tác a vložte do udírny předehřáté na 150 °F s olšovými bisketami.

Udit mušle po dobu 30-45 minut.

Mezitím přiveďte k varu středně velký hrnec s osolenou vodou, přidejte nudle linguine, vraťte k varu a za častého míchání vařte 8–10 minut (nebo dokud není al dente).

Sceďte těstoviny v cedníku a slijte pod studenou vodu, abyste zastavili proces vaření

Těstoviny vhoďte do 1 lžíce rostlinného oleje.

V hrnci na středním plameni rozehřejte zbývající lžíci oleje.

Přidejte šalotku, česnek a cibuli a vařte, dokud cibule nezezlátne, přibližně 3–5 minut, poté zalijte bílým vínem.

Přidejte těstoviny a uzené mušle do hrnce a promíchejte.

Přidejte máslo a sůl a pepř.

Těstoviny podávejte přelité čerstvými cherry rajčaty, petrželkou a parmazánem.