Uzený Hřebenatka linguine Recept
Dopřejte si vynikající příchutě tohoto uzeného receptu na linguine v hřebenovém hřebenatku. Jedná a kouřové mušle jsou kombinovány s dokonale uvařeným linguinem, házeny do pikantní omáčky s šalotkou, česnekem a cibulí a zakončené pulzujícími cherry rajčaty, čerstvou petrželkou a posypáním parmezánového sýra. Kulinářské potěšení, které zapůsobí na vaše chuťové pohárky.
Ingredients
4 oz suché linguine
6-10 hřebenatek
2 PL rostlinného oleje
1 šalotka - jemně nakrájená
2 stroužky česneku - mletý
¼ středně velké cibule - nakrájené na plátky
3 PL bílého vína
2 lžíce másla
Sůl a pepř, podle chuti
6-8 cherry rajčat – rozpůlené
2 lžíce čerstvé petrželky - nasekané
¼ šálku parmazánu
Preparation
Opláchněte mušle, odstraňte únosné svaly a osušte.
Vložte mušle na hliníkový tác a vložte do udírny předehřáté na 150 °F s olšovými bisketami.
Udit mušle po dobu 30-45 minut.
Mezitím přiveďte k varu středně velký hrnec s osolenou vodou, přidejte nudle linguine, vraťte k varu a za častého míchání vařte 8–10 minut (nebo dokud není al dente).
Sceďte těstoviny v cedníku a slijte pod studenou vodu, abyste zastavili proces vaření
Těstoviny vhoďte do 1 lžíce rostlinného oleje.
V hrnci na středním plameni rozehřejte zbývající lžíci oleje.
Přidejte šalotku, česnek a cibuli a vařte, dokud cibule nezezlátne, přibližně 3–5 minut, poté zalijte bílým vínem.
Přidejte těstoviny a uzené mušle do hrnce a promíchejte.
Přidejte máslo a sůl a pepř.
Těstoviny podávejte přelité čerstvými cherry rajčaty, petrželkou a parmazánem.