Kouření chladu Losos Recept
Studený kouření losos je úkol, který je nejen jednoduchý, ale také chutný. Vzhledem k tomu, že jsme v sezóně, kdy se mnoho lososů vynoří, zdá se jen správné, že by pro lososa měla existovat pochoutka.
Ingredients
1 libra lososa
1 lžíce pepřových vloček
1 PL fenyklu
1 lžíce kopru
½ ČL soli a cukru
Preparation
V jedné misce smíchejte ½ lžičky soli a cukru spolu s dalším kořením dle vašeho výběru (1 polévková lžíce pepřových vloček, 1 polévková lžíce fenyklu, 1 polévková lžíce kopru atd.).
Jakmile skončíte s vyléčením lososa o hmotnosti 1 libry, skončíte s gravlaxem, což je strouhaný losos naplněný kořením.
Chcete-li dosáhnout dokonalého poměru chuti lososa a bisquette, uďte lososa po dobu 6 hodin. Studený kouř s javorovými bisketami. Teplota je vždy pod 100ºF (37,8ºC). Jakmile skončíte s uzením, můžete si nyní vychutnat lahodnou chuť lososa!
Recept od: Rybaření S Prutem