Cold Smoking Salmon Recipe

Kouření chladu Losos Recept



Studený kouření losos je úkol, který je nejen jednoduchý, ale také chutný. Vzhledem k tomu, že jsme v sezóně, kdy se mnoho lososů vynoří, zdá se jen správné, že by pro lososa měla existovat pochoutka.

Ingredients

1 libra lososa

1 lžíce pepřových vloček

1 PL fenyklu

1 lžíce kopru

½ ČL soli a cukru

Preparation

V jedné misce smíchejte ½ lžičky soli a cukru spolu s dalším kořením dle vašeho výběru (1 polévková lžíce pepřových vloček, 1 polévková lžíce fenyklu, 1 polévková lžíce kopru atd.).

Jakmile skončíte s vyléčením lososa o hmotnosti 1 libry, skončíte s gravlaxem, což je strouhaný losos naplněný kořením.

Chcete-li dosáhnout dokonalého poměru chuti lososa a bisquette, uďte lososa po dobu 6 hodin. Studený kouř s javorovými bisketami. Teplota je vždy pod 100ºF (37,8ºC). Jakmile skončíte s uzením, můžete si nyní vychutnat lahodnou chuť lososa!

Recept od: Rybaření S Prutem