Olší kouřil Snapper Recept
Vezměte si své chuťové pohárky na výlet do Středozemního moře s tímto receptem steaku sniku v ústech. Marinovaná ve směsi česneku, bílého vína, estragonů a pažitků je ryba pak dokonale kouřena v Bradleyho kuřáku pomocí biskettet olší, což má za následek něžné a chutné jídlo, které určitě zapůsobí.
Ingredients
60 ml (4 polévkové lžíce) olivového oleje
1 stroužek česneku - mletý
2 ml (½ lžička) sůl
0,5 ml (⅛ lžička) mletý černý pepř
30 ml (2 polévkové lžíce) citronové šťávy
120 ml (½ c) suché bílé víno
2 ml (½ lžička) lžička sušeného estragonu
15 ml (1 polévková lžíce) najemno nasekané pažitky
Snapper steaky - 1 kg (2 lb)
Klínky citronu
Petržel
Preparation
V misce smíchejte přísady na marinádu, olivový olej, mletý česnek, sůl, pepř, citronovou šťávu, bílé víno, estragon a pažitku. Rybí steaky naaranžujte v jedné vrstvě do mělké skleněné pánve. Rybu nalijte marinádou, přikryjte a dejte na hodinu do lednice. Vyjměte z lednice a nechte 20 minut stát.
Způsob kouření:
Předehřejte Bradley Smoker na teplotu mezi 100 °C a 120 °C (220 °F a 250 °F). Při použití bisket s příchutí olše kouřte/vařte přibližně 60 minut a ujistěte se, že se nepřevaříte.
Sloužit:
Podávejte ozdobené petrželkou a kolečky citronu.