Alder Smoked Snapper Recipe

Olší kouřil Snapper Recept



Vezměte si své chuťové pohárky na výlet do Středozemního moře s tímto receptem steaku sniku v ústech. Marinovaná ve směsi česneku, bílého vína, estragonů a pažitků je ryba pak dokonale kouřena v Bradleyho kuřáku pomocí biskettet olší, což má za následek něžné a chutné jídlo, které určitě zapůsobí.

Ingredients

60 ml (4 polévkové lžíce) olivového oleje

1 stroužek česneku - mletý

2 ml (½ lžička) sůl

0,5 ml ( lžička) mletý černý pepř

30 ml (2 polévkové lžíce) citronové šťávy

120 ml (½ c) suché bílé víno

2 ml (½ lžička) lžička sušeného estragonu

15 ml (1 polévková lžíce) najemno nasekané pažitky

Snapper steaky - 1 kg (2 lb)

Klínky citronu

Petržel

Preparation

V misce smíchejte přísady na marinádu, olivový olej, mletý česnek, sůl, pepř, citronovou šťávu, bílé víno, estragon a pažitku. Rybí steaky naaranžujte v jedné vrstvě do mělké skleněné pánve. Rybu nalijte marinádou, přikryjte a dejte na hodinu do lednice. Vyjměte z lednice a nechte 20 minut stát.

Způsob kouření:

Předehřejte Bradley Smoker na teplotu mezi 100 °C a 120 °C (220 °F a 250 °F). Při použití bisket s příchutí olše kouřte/vařte přibližně 60 minut a ujistěte se, že se nepřevaříte.

Sloužit:

Podávejte ozdobené petrželkou a kolečky citronu.