Uzený buvol TILAPIA SALAL Recept sendviče
Delicious sendvičový recept! Ideální pro rychlé občerstvení, protože kouření ryby trvá méně než dvě hodiny.
Ingredients
1 šálek louisianské horké omáčky (jako Frank's nebo jiná značka)
3 filety tilapie
1 červená paprika – zbavená jádřinců a nakrájená na kostičky
6 zelené cibule - nakrájené na tenké plátky
1½ Poháry Miracle Whip
2 PL louisianské pálivé omáčky
8 Plátky chleba
Hlávkový salát nebo jiné polevy na sendviče
Preparation
Ve velké misce zakryjte filety tilapie v 1 šálku horké omáčky. Otočte ryby tak, aby byly zcela obalené. Přikryjeme potravinářskou fólií a dáme na cca 2 hodiny do lednice.
Nastavte kuřák na 275ºF použití dřevěných bisket dle výběru (olše, Pacific, Apple).
Vyjměte filety tilapie z marinády a položte je na udírnu a vložte stojánek do udírny Bradley. Ryby kouřte, dokud nedosáhnou vnitřní teploty 145 °CºF, asi 2 hodiny. Rybu dáme vychladit do lednice.
Rybí filé rozdrobte ve středně velké misce. Vmíchejte na kostičky nakrájenou červenou papriku, nakrájenou zelenou cibulku, zázračný bič a zbývající 2 lžíce horké omáčky, dokud se dobře nespojí.
Část salátové směsi tilapie rozetřete na krajíc chleba. Navrch dejte salát nebo jinou polevu a navrch položte další krajíc chleba. Udělejte to se zbývajícími plátky chleba.