Spicy Smoked Tuna

Pikantní uzený Tuňák Recept



Jednoduché, snadné a rychlé. Marináda využívající vápno, sriracha a sójová omáčka pomáhá vynášet přirozené chutě ryb. Proces kouření není časově náročný. Použijte Pacific Blend biskquettes a kouřte ji po dobu pouhých 45 minut.

Ingredients

1 hřbet z tuňáka bílého

Na marinádu:

¼ šálku hnědého cukru

1 PL drcených chilli vloček

2 lžíce košer soli

Kůra a šťáva z 1 limetky

2 PL omáčky Sriracha

1 PL sójové omáčky

2 šálky vody

Preparation

Ingredience na marinádu smícháme dohromady.

Hřbet tuňáka nakrájíme na kousky a ponoříme do marinády.

Marinujte 20 minut.

Vyjměte z marinády a vložte do hliníkových misek.

Udit s bisquette Pacific Blend po dobu 30-45 minut při 140 °F.

Autor: Lena Clayton