Pikantní uzený Tuňák Recept
Jednoduché, snadné a rychlé. Marináda využívající vápno, sriracha a sójová omáčka pomáhá vynášet přirozené chutě ryb. Proces kouření není časově náročný. Použijte Pacific Blend biskquettes a kouřte ji po dobu pouhých 45 minut.
Ingredients
1 hřbet z tuňáka bílého
Na marinádu:
¼ šálku hnědého cukru
1 PL drcených chilli vloček
2 lžíce košer soli
Kůra a šťáva z 1 limetky
2 PL omáčky Sriracha
1 PL sójové omáčky
2 šálky vody
Preparation
Ingredience na marinádu smícháme dohromady.
Hřbet tuňáka nakrájíme na kousky a ponoříme do marinády.
Marinujte 20 minut.
Vyjměte z marinády a vložte do hliníkových misek.
Udit s bisquette Pacific Blend po dobu 30-45 minut při 140 °F.
Autor: Lena Clayton