Smoked Bacon Wrapped Shrimp Recipe

Uzený Krevety zabalené slaninou Recept



Tyto sukulentní krevety zabalené do křupavé slaniny jsou léčbou pro každou příležitost! S nádechem medu, limetové šťávy, česnekového prášku, mořského sůl a mletého zázvoru vám tyto příchutě nechá více. Kouřte je v kuřáku P10 Bradley po dobu 20 minut a budete mít lahodné jídlo, které je perfektní jako předkrm nebo hlavní chod.

Ingredients

5-10 krevet

½ libry tenké nakrájené slaniny

1 ČL mořské soli

1 PL česnekového prášku

1 ČL mletého zázvoru

1 PL limetkové šťávy

1 ČL medu

    Použité vybavení:

    P10 Bradley Smoker

    Skládací stůl Bradley Smoker

    Nepřilnavé silikonové podložky Bradley Smoker

    Nástroje Bradley Smoker

    Thermoworks timestick trio

    Thermoworks thermapen jeden

    Nastavení kuřáka Bradley:

    Doba vaření: 20 minut

    Teplota: 320ºF (160°C)

    Bikety: Pivo

    Doba kouření: 20 minut

    Preparation

    Nastavte svůj Bradley Smoker na výše uvedená nastavení.

    Krevety položte na papírovou utěrku, aby se osušily, chcete se ujistit, že krevety nejsou mokré, než je obalíte slaninou. Odstraňte skořápky a ocasy z krevet, to by nechutnalo moc dobře.

    Do mísy přidejte med, limetkovou šťávu a přidejte krevety. Před přidáním koření krevety dobře promíchejte ve směsi. Nyní do jiné mísy přidejte česnekový prášek, mořskou sůl, mletý zázvor a přihoďte krevety, aby byly obalené kořením.

    Volitelné: Pokud chcete, aby byla slanina křupavější, opečte slaninu 5–10 minut před zabalením krevet. Ujistěte se, že slanina není příliš křupavá, protože s ní budete muset obalit krevety.

    Každou krevetu obalte polovičním proužkem slaniny a položte na párátko.

    Vařte 10 minut, poté krevety otočte a vařte dalších 10 minut. Krevety jsou uvařené, když vnitřní teplota dosáhne 120ºF (48.9°C).

    Odstraňte z Bradley Smoker a užívejte si!

    Recept od: Bryan Edwards - Moodie Foodie Tulsa