Uzený Krevety zabalené slaninou Recept
Tyto sukulentní krevety zabalené do křupavé slaniny jsou léčbou pro každou příležitost! S nádechem medu, limetové šťávy, česnekového prášku, mořského sůl a mletého zázvoru vám tyto příchutě nechá více. Kouřte je v kuřáku P10 Bradley po dobu 20 minut a budete mít lahodné jídlo, které je perfektní jako předkrm nebo hlavní chod.
Ingredients
5-10 krevet
½ libry tenké nakrájené slaniny
1 ČL mořské soli
1 PL česnekového prášku
1 ČL mletého zázvoru
1 PL limetkové šťávy
1 ČL medu
Použité vybavení:
P10 Bradley Smoker
Skládací stůl Bradley Smoker
Nepřilnavé silikonové podložky Bradley Smoker
Nástroje Bradley Smoker
Thermoworks timestick trio
Thermoworks thermapen jeden
Nastavení kuřáka Bradley:
Doba vaření: 20 minut
Teplota: 320ºF (160°C)
Bikety: Pivo
Doba kouření: 20 minut
Preparation
Nastavte svůj Bradley Smoker na výše uvedená nastavení.
Krevety položte na papírovou utěrku, aby se osušily, chcete se ujistit, že krevety nejsou mokré, než je obalíte slaninou. Odstraňte skořápky a ocasy z krevet, to by nechutnalo moc dobře.
Do mísy přidejte med, limetkovou šťávu a přidejte krevety. Před přidáním koření krevety dobře promíchejte ve směsi. Nyní do jiné mísy přidejte česnekový prášek, mořskou sůl, mletý zázvor a přihoďte krevety, aby byly obalené kořením.
Volitelné: Pokud chcete, aby byla slanina křupavější, opečte slaninu 5–10 minut před zabalením krevet. Ujistěte se, že slanina není příliš křupavá, protože s ní budete muset obalit krevety.
Každou krevetu obalte polovičním proužkem slaniny a položte na párátko.
Vařte 10 minut, poté krevety otočte a vařte dalších 10 minut. Krevety jsou uvařené, když vnitřní teplota dosáhne 120ºF (48.9°C).
Odstraňte z Bradley Smoker a užívejte si!
Recept od: Bryan Edwards - Moodie Foodie Tulsa