Smoked Fish Sausage Recipe

Uzený Rybí klobása Recept



Rybí klobása je velmi skákající a měla by být uložena ve studené lednici nebo zmrazená.

Od StickbowCrafter - Brian

Ingredients

5 Lb ryby - vykostěné

2 PL soli

1 šálek ledové vody

¾ Šálek kukuřičného škrobu

1 PL práškové dextrózy

½ Lžíce vloček pálivé papriky

½ ČL mletého nového koření

2½ ČL mletého semínka anýzu

1½ Lžíce pevné látky kukuřičného sirupu (½ na ¾ lžíce Splenda žádné kalorické sladidlo nemůže nahradit)

8 uncí zeleninového tuku

Vláknité pouzdro (vyberte si velikost dle vlastního výběru)

Preparation

Rybu zchlaďte alespoň na 35°F. Rozemlete přes 3/16′ plech. Přidejte sůl a důkladně promíchejte, aby se spojily. Přikryjte a dejte na 10 minut do lednice.

Smíchejte kukuřičný škrob s ledovou vodou, přidejte k mleté rybě a důkladně promíchejte.

Po dobrém spojení tekuté směsi s rybami přidejte koření a tuk.

Pokračujte v míchání, dokud nejsou všechny přísady důkladně promíchány.

Směs naplníme do vláknitých střívek.

Vařte klobásu ve vodě 200 ° F - 205 ° F, dokud vnitřní teplota nedosáhne 180 ° F.

Vzhledem k tomu, že se tato klobása vaří okamžitě na tak vysokou teplotu, nejsou nutné kúry.

Ochlaďte ve studené vodě nebo se sprchujte studenou vodou, dokud vnitřní teplota nedosáhne 70 °F. Vychladlou klobásu ponořte na minutu do vroucí vody, aby se obal utáhl.

Těsně před podáváním odstraňte vláknitý obal.

Udržujte v chladu. Tato klobása se také dobře mrazí.