Uzený Rybí klobása Recept
Rybí klobása je velmi skákající a měla by být uložena ve studené lednici nebo zmrazená.
Od StickbowCrafter - Brian
Ingredients
5 Lb ryby - vykostěné
2 PL soli
1 šálek ledové vody
¾ Šálek kukuřičného škrobu
1 PL práškové dextrózy
½ Lžíce vloček pálivé papriky
½ ČL mletého nového koření
2½ ČL mletého semínka anýzu
1½ Lžíce pevné látky kukuřičného sirupu (½ na ¾ lžíce Splenda žádné kalorické sladidlo nemůže nahradit)
8 uncí zeleninového tuku
Vláknité pouzdro (vyberte si velikost dle vlastního výběru)
Preparation
Rybu zchlaďte alespoň na 35°F. Rozemlete přes 3/16′ plech. Přidejte sůl a důkladně promíchejte, aby se spojily. Přikryjte a dejte na 10 minut do lednice.
Smíchejte kukuřičný škrob s ledovou vodou, přidejte k mleté rybě a důkladně promíchejte.
Po dobrém spojení tekuté směsi s rybami přidejte koření a tuk.
Pokračujte v míchání, dokud nejsou všechny přísady důkladně promíchány.
Směs naplníme do vláknitých střívek.
Vařte klobásu ve vodě 200 ° F - 205 ° F, dokud vnitřní teplota nedosáhne 180 ° F.
Vzhledem k tomu, že se tato klobása vaří okamžitě na tak vysokou teplotu, nejsou nutné kúry.
Ochlaďte ve studené vodě nebo se sprchujte studenou vodou, dokud vnitřní teplota nedosáhne 70 °F. Vychladlou klobásu ponořte na minutu do vroucí vody, aby se obal utáhl.
Těsně před podáváním odstraňte vláknitý obal.
Udržujte v chladu. Tato klobása se také dobře mrazí.