Uzená španělština Makrela Hash recept
Tento recept používá uzené ryby k vytvoření vydatného, chutného jídla, které by se mohlo jíst na večeři nebo snídani.
Ingredients
Pro solanku:
½ šálku košer soli
1 hrnek hnědého cukru
½ galonu vody
Pro makrelu Hash:
6 Celé, omyté a vykuchané makrely
1 PL olivového oleje
½ Středně velká cibule - nakrájená na plátky
2 stroužky česneku - nakrájené na plátky
6 Malé-středně velké - vařené brambory
1 klobása chorizo - nakrájená na plátky
12 Cherry rajčat – rozpůlené
2 PL papriky
1 lžíce petrželky - nasekané
Sůl a pepř podle chuti
3 biskety Bradley Smoker Alder
Preparation
Lehce zahřejte přísady solanky, aby se rozpustily a nechte vychladnout na pokojovou teplotu.
Makrela ve slaném nálevu po dobu 30 minut.
Osušte.
Udit makrelu celou, s kůží v udírně, nastavenou na nejnižší stupeň (teplota by neměla přesáhnout 100 °F) pomocí olšových bisket po dobu 60 minut.
Makrely vyfiletujte a odstraňte veškerou dužinu, poté dejte stranou.
V pánvi na středním plameni rozehřejte olivový olej.
Přidejte cibuli, česnek, chorizo a brambory.
Vařte, dokud nejsou brambory křupavé a chorizo zcela uvařené.
Přidejte cherry rajčata a vařte do měkka.
Přidejte koření a uzenou makrelu a na mírném ohni vařte další 2 minuty a podávejte.