Plate of smoked mackerel and potatoes

Uzená španělština Makrela Hash recept



Tento recept používá uzené ryby k vytvoření vydatného, ​​chutného jídla, které by se mohlo jíst na večeři nebo snídani.

Ingredients

Pro solanku:

½ šálku košer soli

1 hrnek hnědého cukru

½ galonu vody

Pro makrelu Hash:

6 Celé, omyté a vykuchané makrely

1 PL olivového oleje

½ Středně velká cibule - nakrájená na plátky

2 stroužky česneku - nakrájené na plátky

6 Malé-středně velké - vařené brambory

1 klobása chorizo - nakrájená na plátky

12 Cherry rajčat – rozpůlené

2 PL papriky

1 lžíce petrželky - nasekané

Sůl a pepř podle chuti

3 biskety Bradley Smoker Alder

Preparation

Lehce zahřejte přísady solanky, aby se rozpustily a nechte vychladnout na pokojovou teplotu.

Makrela ve slaném nálevu po dobu 30 minut.

Osušte.

Udit makrelu celou, s kůží v udírně, nastavenou na nejnižší stupeň (teplota by neměla přesáhnout 100 °F) pomocí olšových bisket po dobu 60 minut.

Makrely vyfiletujte a odstraňte veškerou dužinu, poté dejte stranou.

V pánvi na středním plameni rozehřejte olivový olej.

Přidejte cibuli, česnek, chorizo a brambory.

Vařte, dokud nejsou brambory křupavé a chorizo zcela uvařené.

Přidejte cherry rajčata a vařte do měkka.

Přidejte koření a uzenou makrelu a na mírném ohni vařte další 2 minuty a podávejte.