Oak Smoked Salmon Recipe

Dub kouřil Losos Recept



Připravte se na zapůsobit na své hosty tímto lahodným uzeným receptem lososa! Šťavnatý filé z lososa je ochutnat čerstvým koprem, černým pepřem a citronovou šťávou, poté uzel k dokonalosti pomocí dubových příchutí biskquet v Bradley Smoker. Podávejte s větvička koprů a plátek citronu pro misku zalévání úst.

Ingredients

5 kg (10 lb) filet z lososa

1 citron

45 ml (3 polévkové lžíce) čerstvého kopru, nasekaného

Čerstvě mletý černý pepř podle chuti

Preparation

Filet z lososa položte kůží dolů na naolejované udírny. Nakrájejte citron na polovinu a z jedné poloviny vymačkejte na filet lososa šťávu. Posypeme nasekaným koprem a pepřem.

Způsob kouření:

Předehřejte Bradley Smoker na přibližně 105 °C (220 °F). Vložte rybu do udírny Bradley Smoker a za použití bisket s příchutí Oak kuřte/vařte asi 40 až 60 minut.

Sloužit:

Vyjměte rybu z udírny a ozdobte snítkou nebo dvěma kopru a zbylým citronem nakrájeným na plátky. Možná budete chtít nahradit kopr petrželkou.