Dub kouřil Losos Recept
Připravte se na zapůsobit na své hosty tímto lahodným uzeným receptem lososa! Šťavnatý filé z lososa je ochutnat čerstvým koprem, černým pepřem a citronovou šťávou, poté uzel k dokonalosti pomocí dubových příchutí biskquet v Bradley Smoker. Podávejte s větvička koprů a plátek citronu pro misku zalévání úst.
Ingredients
5 kg (10 lb) filet z lososa
1 citron
45 ml (3 polévkové lžíce) čerstvého kopru, nasekaného
Čerstvě mletý černý pepř podle chuti
Preparation
Filet z lososa položte kůží dolů na naolejované udírny. Nakrájejte citron na polovinu a z jedné poloviny vymačkejte na filet lososa šťávu. Posypeme nasekaným koprem a pepřem.
Způsob kouření:
Předehřejte Bradley Smoker na přibližně 105 °C (220 °F). Vložte rybu do udírny Bradley Smoker a za použití bisket s příchutí Oak kuřte/vařte asi 40 až 60 minut.
Sloužit:
Vyjměte rybu z udírny a ozdobte snítkou nebo dvěma kopru a zbylým citronem nakrájeným na plátky. Možná budete chtít nahradit kopr petrželkou.