Smoked salmon candy

Uzený Candy lososů Recept



Dopřejte si s tímto lákavým receptem nádherné příchutě lososa s javorem. Připravte si tantalizující léčbu košer soli a hnědého cukru, štědré natřete lososové filé a nechte jej několik hodin vyléčit. Poté to kouřte pomalu s javorovými biskety a během celého procesu je kartáčujte javorovým sirupem, dokud nedosáhnete dokonale sukulentního a chutného jídla.

Ingredients

2 Lb filet z lososa

½ šálku javorového sirupu

Pro léčbu:

1 šálek košer soli

1 hrnek hnědého cukru

Biskety s příchutí Bradley – javor

Preparation

Smíchejte sůl a hnědý cukr.

Lososa nakrájejte na silné 2palcové plátky.

Do nádoby položte vrstvu směsi soli a cukru.

Položte lososa (kůží nahoru) na směs soli a cukru a poté zakryjte zbývající směsí soli a cukru.

Vytvrzujte 2-3 hodiny.

Odstraňte z kúry, opláchněte a osušte.

Nechte dvě hodiny sušit na chladném místě.

Zatímco udírna předehřívá s javorovými bisketami na přibližně 200 °F, vložte lososa do udírny (teplota se bude postupně zvyšovat).

Každou hodinu potřete lososa javorovým sirupem.

Kouřte 4-5 hodin.

Vyjměte z udírny a potřete zbylým javorovým sirupem a vychladněte.

Autor Lena Clayton