Uzený Candy lososů Recept
Dopřejte si s tímto lákavým receptem nádherné příchutě lososa s javorem. Připravte si tantalizující léčbu košer soli a hnědého cukru, štědré natřete lososové filé a nechte jej několik hodin vyléčit. Poté to kouřte pomalu s javorovými biskety a během celého procesu je kartáčujte javorovým sirupem, dokud nedosáhnete dokonale sukulentního a chutného jídla.
Ingredients
2 Lb filet z lososa
½ šálku javorového sirupu
Pro léčbu:
1 šálek košer soli
1 hrnek hnědého cukru
Biskety s příchutí Bradley – javor
Preparation
Smíchejte sůl a hnědý cukr.
Lososa nakrájejte na silné 2palcové plátky.
Do nádoby položte vrstvu směsi soli a cukru.
Položte lososa (kůží nahoru) na směs soli a cukru a poté zakryjte zbývající směsí soli a cukru.
Vytvrzujte 2-3 hodiny.
Odstraňte z kúry, opláchněte a osušte.
Nechte dvě hodiny sušit na chladném místě.
Zatímco udírna předehřívá s javorovými bisketami na přibližně 200 °F, vložte lososa do udírny (teplota se bude postupně zvyšovat).
Každou hodinu potřete lososa javorovým sirupem.
Kouřte 4-5 hodin.
Vyjměte z udírny a potřete zbylým javorovým sirupem a vychladněte.
Autor Lena Clayton