Smoked Bacon Wrapped Cobia Recipe

Uzený Slanina zabalená Cobia Recept



Dopřejte si sladké a slané pochoutky s touto slaninou zabalenou Cobií kouřenou k dokonalosti. Tato ryba, marinovaná ve vanilkovém sójovém mléce, hnědém cukru a kořeních z mořských plodů, bude jistě hit na jakémkoli shromáždění.

Ingredients

Vanilkové sójové mléko

Hnědý cukr

Sirup Hungry Jack Lite

Tónuje předmíchané koření z lososa a mořských plodů

Rovnat se

Cobia; filé

Slanina

Párátka

Preparation

Smíchejte hnědý cukr a vanilkové sójové mléko, sirup Hungry Jack Lite, předmíchaný losos a koření z mořských plodů a Equal. Míchejte, dokud se cukr úplně nerozpustí. Použijte dostatek sójového mléka a sirupu k pokrytí ryby a dostatek hnědého cukru na oslazení podle vaší chuti.

Umístěte ryby do 1 galonových uzavíratelných plastových sáčků a nalijte je marinádou.

Nechte v chladu a marinujte přes noc a občas otočte sáček.

Vyjměte ryby z plastových sáčků.

Rybu nakrájejte na 2″ kousky, pak obalte proužky slaniny a zajistěte párátky.

Kouřte asi 2 1/2 hodiny (v závislosti na tloušťce ryby) při 150 stupních F; používejte jablečné kouřové puky po dobu 2 hodin (zkontrolujte, zda jsou ryby propečené po 2 hodinách).

Ryba je hotová, když se snadno loupe.

Užívat si!