Uzený Slanina zabalená Cobia Recept
Dopřejte si sladké a slané pochoutky s touto slaninou zabalenou Cobií kouřenou k dokonalosti. Tato ryba, marinovaná ve vanilkovém sójovém mléce, hnědém cukru a kořeních z mořských plodů, bude jistě hit na jakémkoli shromáždění.
Ingredients
Vanilkové sójové mléko
Hnědý cukr
Sirup Hungry Jack Lite
Tónuje předmíchané koření z lososa a mořských plodů
Rovnat se
Cobia; filé
Slanina
Párátka
Preparation
Smíchejte hnědý cukr a vanilkové sójové mléko, sirup Hungry Jack Lite, předmíchaný losos a koření z mořských plodů a Equal. Míchejte, dokud se cukr úplně nerozpustí. Použijte dostatek sójového mléka a sirupu k pokrytí ryby a dostatek hnědého cukru na oslazení podle vaší chuti.
Umístěte ryby do 1 galonových uzavíratelných plastových sáčků a nalijte je marinádou.
Nechte v chladu a marinujte přes noc a občas otočte sáček.
Vyjměte ryby z plastových sáčků.
Rybu nakrájejte na 2″ kousky, pak obalte proužky slaniny a zajistěte párátky.
Kouřte asi 2 1/2 hodiny (v závislosti na tloušťce ryby) při 150 stupních F; používejte jablečné kouřové puky po dobu 2 hodin (zkontrolujte, zda jsou ryby propečené po 2 hodinách).
Ryba je hotová, když se snadno loupe.
Užívat si!