Smoked Scallop Martini Appetizer

Uzený Grabera Martini Předkrm



Předkrm, ale tyto uzené mušle mohou být také připraveny jako entrée miska zvýšením množství mušle a podáváním s vhodným zeleninovým smažením a rýžovým pilafem.

Ingredients

Z16 Digby (velké) hřebenatky, cca. 500 g (1 lb)

20 ml (4 lžičky) vodky

Snítka čerstvé petrželky, kapusty nebo velké zelené olivy jako ozdoba

4 skleničky na martini

Preparation

Zakryjte dva stojany gázou.

Umyjte mušle a rovnoměrně je rozprostřete na rošty.

Umístěte stojany do nejvyšších poloh v Bradley Smoker a pomocí bisket s příchutí Cherry spusťte generátor kouře při velmi nízké teplotě 40 °C (100 °F) a udržujte nízkou teplotu po dobu 40 až 60 minut. Ujistěte se, že je horní ventilační otvor otevřen alespoň do poloviny.

Vyjměte z Bradley Smoker.

Dokončete vaření mušlí pod grilem v troubě po dobu přibližně 5 minut, jednou otočte a vařte dalších 5 minut.

Nechte mušle vychladnout.

Sloužit:

Do každé sklenice na martini vložte 4 mušle.

Hřebenatky v každé sklenici pokapejte 5 ml (1 lžičkou) vodky.

Ozdobte snítkou petrželky, kapustou nebo velkými zelenými olivami podle chuti a podávejte jako předkrm.