Pete's Fish Smokin' Wet Brine

Pete's Ryba Smoklík na mokré solanky



Tento recept bude pojmout 7,5 kg (15 lb) ryb. Je však důležité zajistit, aby všechny ryby byly pokryty solankou/ marinádou.

Ingredients

Stolní olej

125 ml (½ c) hnědý cukr

125 ml (½ c) hrubá sůl (nejodizovaná)

5 ml (1 lžička) cibulového prášku, česnekového prášku a horké omáčky

500 ml (2 c) sójové omáčky

Jedna 750 ml (24 oz) láhev bílá výhra

1 litr (32 uncí) jablečné šťávy

Preparation

Smíchejte přísady na marinádu/solanku v nekovové misce.

Poté vložte rybu do solného roztoku a ujistěte se, že je zcela pokrytá.

Zakryjte plastovým obalem a dejte do lednice alespoň na 8 hodin nebo přes noc.

Vyjměte rybu z nálevu a osušte ručníkem.

Způsob kouření:

Umístěte ryby na naolejované rošty v Bradley Smoker.

Při použití bisket s příchutí Cherry se kuřte při teplotě 50 °C až 65 °C (135 °F až 150 °F) po dobu přibližně 6 až 8 hodin.

Kromě toho doporučuji přidat kouř po dobu asi 3 až 4 hodin.

Sloužit:

Podávejte s krekry a smetanovým sýrem jako předkrm.