Pete's Ryba Smoklík na mokré solanky
Tento recept bude pojmout 7,5 kg (15 lb) ryb. Je však důležité zajistit, aby všechny ryby byly pokryty solankou/ marinádou.
Ingredients
Stolní olej
125 ml (½ c) hnědý cukr
125 ml (½ c) hrubá sůl (nejodizovaná)
5 ml (1 lžička) cibulového prášku, česnekového prášku a horké omáčky
500 ml (2 c) sójové omáčky
Jedna 750 ml (24 oz) láhev bílá výhra
1 litr (32 uncí) jablečné šťávy
Preparation
Smíchejte přísady na marinádu/solanku v nekovové misce.
Poté vložte rybu do solného roztoku a ujistěte se, že je zcela pokrytá.
Zakryjte plastovým obalem a dejte do lednice alespoň na 8 hodin nebo přes noc.
Vyjměte rybu z nálevu a osušte ručníkem.
Způsob kouření:
Umístěte ryby na naolejované rošty v Bradley Smoker.
Při použití bisket s příchutí Cherry se kuřte při teplotě 50 °C až 65 °C (135 °F až 150 °F) po dobu přibližně 6 až 8 hodin.
Kromě toho doporučuji přidat kouř po dobu asi 3 až 4 hodin.
Sloužit:
Podávejte s krekry a smetanovým sýrem jako předkrm.