Oblíbený Uzená ryba Recept
Tento recept lze použít na lososa nebo jakoukoli z vašich oblíbených ryb. Javorový sirup a hnědý cukr vytvoří dokonalou solanku. Vyzkoušejte dřevo Hickory, pokud kouříte lososa.
Ingredients
Solanka:
4 šálky (32 uncí) jablečné šťávy
½ Šálek (4 unce) nakládací soli
½ Šálek (4 unce) javorového sirupu
½ Šálek (4 unce) hnědého cukru
Preparation
Solanka:
Do jablečné šťávy přidejte nakládací sůl a míchejte, aby se rozpustila.
Přidejte javorový sirup a promíchejte.
Přidejte hnědý cukr a míchejte, aby se rozpustil.
Uzení ryb:
Umístěte 3palcové kousky lososa nebo svou oblíbenou rybu kůží nahoru do skleněné nebo plastové nádoby nebo sáčku na zip.
Přidejte solný roztok k rybám a vložte do chladničky na 8 hodin.
Odstraňte ryby ze slaného nálevu; osušte čistým hadříkem nebo papírovou utěrkou.
Umístěte rybu kůží dolů na stojan; místo v kuřáku.
Hickory kouř na 130ºF po dobu 7 hodin.
Užívat si!