Maui Hickory Smoked Arctic Char Recipe

Maui Hickory kouřil Arctic Char Recept



Nedávno jsem dostal digitální kuřák Bradley. Od té doby jsem zásoboval mrazák s čímkoli, co si myslím, že to udělá pro skvělé kouření. Poté, co jsem v místním obchodě s potravinami viděl všechny poloviční ceny, rozhodl jsem se využít a zjistit, zda by to bylo tak dobré uzené, jak jsem si myslel. Nebyl jsem zklamaný. Uzený char je stejně dobrý jako každý uzený losos, který jsem měl. Tento recept také skvěle funguje s pstruhem duhového, Coho Salmon a Pickerel.

Ingredients

Složení solanky:

4 šálky vody

 Šálek košer soli

1 hrnek hnědého cukru

¾ Pohár broskvové pálenky

Další ingredience:

Originální marinádová omáčka na žebra Maui

Mletý černý pepř

Hickory biskety

Preparation

Nakrájejte char na 2 palce široké kusy a solným roztokem kůží nahoru po dobu 10-12 hodin.

Rybu omyjte, osušte ručníkem a položte na mřížku na chladné místo. Nechte 2-3 hodiny uležet.

Potřete rybu Marináda na žebra Maui. Přidejte čerstvě mletý černý pepř podle chuti.

Použil jsem biskety z Hickory jako osobní preference a začal jsem ryby kouřit na 150ºF po dobu 2 hodin a po 1. hodině rybu znovu potírejte marinádou na žebra Maui. Zvýšit na 160ºF po 2 hodiny. Konec na 170ºF po dobu 1 až 2 hodin, dokud vnitřní teplota nedosáhne 130/140ºF.

Vyjměte z udírny a před vakuovým uzavřením nechte vychladnout na pokojovou teplotu (asi 1 hodinu).