Uzený Česnekové krevety
Česnek a krevety jsou klasickou kombinací, která při přidávání kouření do mixu přidáváte novou úroveň chuti. Podávejte sami, spolu s uzenou zeleninou nebo s vaší oblíbenou omáčkou.
Ingredients
2 tucty velkých krevet
3 stroužky česneku, nasekané
Pro mazání:
¼ šálku hnědého cukru
1 lžíce košer soli
2 lžičky papriky
1 lžička česnekového prášku
1 lžička cibulového prášku
Bradley Smoker Bisquettes – Mesquite
Preparation
Dřevěné nebo bambusové špejle namočte do vody.
Smíchejte ingredience na potírání.
Krevety vhoďte do mletého česneku a utřete.
Dejte do lednice na 1-2 hodiny marinovat.
Předehřejte udírnu na 200 °F pomocí bisket Mesquite.
Krevety napíchejte a vložte do udírny nebo na Magic Mat a poté do udírny.
Udit asi 30 minut, nebo dokud krevety nezrůžoví.
Autor Lena Clayton