Smoking Haddock in the Bradley Countertop Smoker

Kouření Treska jednoskvrnná v Bradley Countertop Smoker

Sandra Tate

Zde je první z našich receptů se skládá s Bradley Countertop Smoker v mysli. Je samozřejmě možné připravit tyto recepty v současné Bradley Smoker modely.

Ingredients

Cullen Skink

(Podává 4)

300 g Bradley uzené tresky jednoskvrnné, kůže

1 bobkový list

20 g másla

1 cibule, oloupaná a nakrájená nadrobno

1 velký pórek, oříznutý, rozpůlený a nakrájený na tenké plátky

2 střední brambory, oloupané a nakrájené na 1 cm kostky

350 ml plnotučného mléka

čerstvě vymačkaná citronová šťáva podle chuti

pažitka, jemně nasekaná, k podávání

Preparation

Nejprve si připravte solanku smícháním 150 g soli s 600 ml horké vody, dokud se nerozpustí, nechte zcela vychladnout.

Ponořte 700 g tlustý filet z tresky s kůží do studeného nálevu.

Nechte působit 30 minut, poté odstraňte, krátce opláchněte a osušte kuchyňským papírem.

Umístěte filet z tresky jednoskvrnné na nejnižší polici skříně.

Přidejte 5 dubových bisket do zásobníku vaší stolní udírny.

Nastavte kouř pouze na zapnutý kouř po dobu 1 hodiny 30 minut.

Vyjměte, nechte zcela vychladnout, poté přikryjte a ochlaďte.

*Tento recept je vhodný pro začátečníky

Metoda:

Vložte rybu do dostatečně velké pánve, aby se do ní vešla, a zalijte asi 250 ml studené vody.

Přidejte bobkový list a zvolna přiveďte k varu.

Jakmile dojde k varu, stáhněte z ohně a děrovanou lžící vyjměte rybu, ponechte si pošírovací tekutinu.

Odstraňte kůži z tresky jednoskvrnné a případné kosti a poté rybu lehce nastrouhejte.

V jiné pánvi na mírném ohni rozpustíme máslo a přidáme cibuli a pórek.

Přikryjte a nechte 5 minut vypotit bez barviv, dokud nezměkne.

Přidejte brambory a promíchejte, aby se obalily máslem.

Zalijte výluhem z tresky a bobkovým listem a přiveďte k varu.

Vařte 5-10 minut, dokud brambory nezměknou.

Bobkový list vyhoďte, přidejte mléko, trochu soli, bílého pepře a vydatně vymačkejte citronovou šťávu a zpracujte polévku tyčovým mixérem.

Dub
 Dřevo

Dubové biskety pro kuřáky Bradley

Nejuniverzálnějším dřevem ze všech je dub. Výborně se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, jehněčímu a zvěřině.

Shop Now