Simple Cold Smoked Salmon Recipe

Jednoduchý studený kouřený Losos Recept



Dobře, přiznávám to. Whitetailfan netuší, jak by měl dobrý uzený losos chutnat. Vyrostl jsem s krávy a prasata a některá další zvířata, která jsme nikdy nejedli, ale tady v jižní Albertě nebyl žádný „praktický“ losos, takže jsem jedl velmi málo. Ale stejně jsem to zkusil a jsem na to docela hrdý - tj. Chutná mi to dobře, takže jsem to udělal.

Ingredients

2 mražené „filety z divokého atlantického lososa“ o hmotnosti méně než 1 kg, nebo přibližně ½ libra (produkt z Číny)

2 lžičky Tenderquik na filet

Další koření – přidejte podle chuti:

Česnekový prášek

Cibulový prášek

Kořenící sůl

Petržel pro barvu

Citronový pepř – Tato položka je další složkou navrženou a používanou Crazy Canuck. Není součástí původní receptury Whitetailfan.

Preparation

Naneste Tenderquik na maso lososa

Po 12 hodinách smyjte Tenderquik z lososa (osvěžte je)

Nechte sušit v lednici – 4 až 6 hodin, dokud nebude ryba lepkavá na dotek.

Studený kouř s javorem po dobu 2 hodin. Teplota byla vždy pod 100ºF.

Vložte zpět do chladničky na 24 hodin