How To Make Smoked Garlic Salmon Recipe

Jak udělat kouř Losos česneku



Něčný losos kartáčovaný neuvěřitelnou směsí česneku! Tento uzený losos česneku se stane vaší novou posedlostí!

Ingredients

 Losos:

2 až 3 lb filet z lososa

½ lžičky mleté petrželky

2 PL mletého česneku

¼ šálku olivového oleje

Pro mazání:

1 PL mletého černého pepře

1 hrnek hnědého cukru

½ šálku košer soli

Preparation

Vezměte plech na pečení a zakryjte ho pečicím papírem, aby se snáze čistil. Položte na něj lososa kůží dolů. Do malé misky přidejte černý pepř, hnědý cukr a sůl, vše promíchejte. Rybu okořeníme touto směsí.

Vezměte další malou misku a přidejte olivový olej, petržel a česnek.

Předehřejte udírnu na 180 °F (82 °C) po dobu 15 minut.

Česnekovou směs přidáme štětcem k lososovi a odneseme do udírna. Část směsi si nechte na závěr.

Kouřte, dokud vnitřní teplota nedosáhne 140 °F (60 °C) – asi 3 až 4 hodiny. Pro tento recept můžete použít některé pekanové biskety.

Vyjměte z udírny a potřete zbytkem česnekové směsi. Můžete podávat s plátky citronu.