Jak udělat kouř Losos česneku
Něčný losos kartáčovaný neuvěřitelnou směsí česneku! Tento uzený losos česneku se stane vaší novou posedlostí!
Ingredients
Losos:
2 až 3 lb filet z lososa
½ lžičky mleté petrželky
2 PL mletého česneku
¼ šálku olivového oleje
Pro mazání:
1 PL mletého černého pepře
1 hrnek hnědého cukru
½ šálku košer soli
Preparation
Vezměte plech na pečení a zakryjte ho pečicím papírem, aby se snáze čistil. Položte na něj lososa kůží dolů. Do malé misky přidejte černý pepř, hnědý cukr a sůl, vše promíchejte. Rybu okořeníme touto směsí.
Vezměte další malou misku a přidejte olivový olej, petržel a česnek.
Předehřejte udírnu na 180 °F (82 °C) po dobu 15 minut.
Česnekovou směs přidáme štětcem k lososovi a odneseme do udírna. Část směsi si nechte na závěr.
Kouřte, dokud vnitřní teplota nedosáhne 140 °F (60 °C) – asi 3 až 4 hodiny. Pro tento recept můžete použít některé pekanové biskety.
Vyjměte z udírny a potřete zbytkem česnekové směsi. Můžete podávat s plátky citronu.