How To Make Smoked Trout

Jak udělat kouř Pstruh



Snadný uzený pstruhový recept na skvělý oběd nebo večeři s rodinou a přáteli.

Ingredients

8 filet ze pstruha duhového

1 galon vody

½ šálku hnědého cukru

¼ šálku soli

2 PL sójové omáčky

1 PL černého pepře

Preparation

Rybu očistíme a namotáme.

Na lák smíchejte vodu, hnědý cukr, sůl, sójovou omáčku a černý pepř a míchejte, dokud se vše nerozpustí. Pstruha přidejte do nálevu a nechte 60 minut odpočinout v lednici.

Předehřejte udírnu na 225 °F (107 °C).

Vyjměte rybu z nálevu a osušte. Ryby se uzily 1 1/2 až 2 hodiny. Pro tento recept můžete použít třešňové biskety. Podávejte teplé nebo studené.