How to Make Smoked Scallops

How to make smoked scallops



In this video, Joe smokes some sea scallops, the adductor muscle of this type of shellfish.

Ingredients

Mražené mušle

Pro solný roztok:

60 gramů soli

1 litr vody

Na omáčku:

Máslo

Česnek

Preparation

V nádobě přidejte 60 gramů soli do 1 litru vody.

Směs soli a vody přendejte do větší mísy a přidejte mražené mušle.

Předehřejte udírnu Bradley po dobu 1 hodiny a 40 minut pomocí 64 F (18 C). *Ujistěte se, že váš kuřák je pouze na kouř, žádné teplo*

Umístěte své mušle na stojan a zasuňte je do udírny Bradley.

Po 45 minutách vyjměte mušle z udírny a osušte je. Pokračujte přidáním trochu oleje na pánev a jakmile je olej dostatečně horký, přidejte mušle.

Jakmile uvidíte, jak spodní část mušlí trochu hnědne, nezapomeňte své mušle převrátit.

Jakmile budou hřebenatky vypadat z obou stran zlatohnědé, vyjměte je a položte na talíř.

Na česnekovou a máslovou omáčku rozpusťte na pánvi tyčinku másla, rozdrťte česnek a vložte česnek do rozpuštěného másla na pánvi.

Hřebenatky pokapejte polovinou citronu a přidejte česnek a máslovou omáčku, užívejte si!

Recept od: Kouření s Joem