Jak udělat kouř Ocasy humra
Tyto uzené ocasy humra zakryté máslem budou mít sladkou a kouřovou chuť, která vaše ústa touží!
Ingredients
2 Humří ocasy
8 PL másla
2 lžíce nasekané čerstvé petrželky
2 PL citronové šťávy
1 ČL papriky
¼ ČL česnekové soli
¼ ČL čerstvě mletého černého pepře
Preparation
Nejprve připravte humra tak, že kuchyňskými nůžkami odříznete střed tuhé skořápky směrem k ocasu. Jemně vypáčte maso ze skořápky prsty, držte je připevněné u kořene ocasu. Zvedněte maso tak, aby spočívalo na rozpůlené skořápce. Uprostřed masa udělejte zářez.
V malé pánvi rozpustíme máslo. Do pánve přidejte petrželku, citronovou šťávu, papriku, česnek, sůl a pepř a vše prošlehejte.
Nalijte asi 1 polévkovou lžíci této směsi na každý humří ocas. Zbývající máslovou směs udržujte teplou.
Předehřejte udírnu na 300 °F (149 °C). Kuřte humří ocasy asi 15-20 minut nebo dokud vnitřní teplota nedosáhne 130 °F (54 °C). Pro tento recept můžete použít pekanové biskety.
Vyjměte je z udírny a podávejte s máslovou směsí.