Hot Smoked Cajun Salmon with Pasta, Rocket Pesto & Spring Vegetables

Horký Uzený losos Cajun S těstovinami, raketovou pestem a jarní zeleninou

Sandra Tate

Zjistil jsem, že kombinace horkého uzeného lososa s krustou koření Cajun je naprostým potěšením z tohoto světla, jarní zeleninové těstoviny.

Ingredients

(Podává 4)

1 stroužek česneku

40 g čerstvých listů rukoly divoké

20 g strouhaného parmazánu

1 lžička soli

Citronová šťáva

Černý pepř

Olivový olej

500 g těstovin

Šálek rozmraženého mraženého hrášku

Brokolicové vršky

2-3 lžíce rukolového pesta

Courgette

Preparation

Zjistil jsem, že kombinace horkého uzeného lososa s krustou z cajunského koření je s těmito lehkými jarními zeleninovými těstovinami naprostým potěšením.

Losos uzený za horka s minimem doby vyléčení je věcí velké šťavnatosti a krásy a kouřové chutě ryb a koření jsou těmi, ke kterým se budete chtít znovu a znovu vracet.

Léčba a uzení lososa:

Smíchat dohromady 30 g soli a 20 g nerafinovaného cukru v 400 ml vody v přiléhavé nádobě, ponořit 4 filety z lososa po dobu 20-30 minut, poté opláchněte a úplně osušte.

Nastavte Bradley Smoker na teplotu skříně 75 °C/150 °F a do hromádky přidejte dubové biskety.

Nechte skříň dosáhnout požadované teploty a naplňte ji kouřem.

Potřete vrchní povrch filetů Směs koření Cajun (k dostání ve většině supermarketů) zakrýt, poplácat, aby se vytvořila suchá kůrka, přenést na mřížku Bradley a udit. 1 hodina.

Odložte na teplé místo.

Metoda:

Nejprve připravte dávku čerstvého rukolového pesta vložením do malého procesoru 1 stroužek česneku, drcený; 40 g čerstvých listů rukoly divoké; 20 g strouhaného parmazánu; 20 g mandlových lupínků; 1 lžička soli; šťáva z citronu; mletý černý pepř a dostatek olivového oleje, aby vznikla hustá pasta.

Krátce zpracujte a uložte do sklenice se šroubovacím uzávěrem, s větším množstvím olivového oleje, aby pokryl povrch, dokud nebude potřeba.

Na další den byste měli mít dostatek – uchovávejte v lednici.

Nyní zahřejte velkou pánev s osolenou vodou k varu a přidejte 500 g těstovin tvé volby.

Postupujte podle pokynů na obalu pro dobu vaření a přidejte velkorysou šálek rozmraženého, zmrazeného hrášku a nějaký jemný stonek brokolicové vršky na pánev 2 minuty před koncem doby vaření.

Sceďte přes cedník, vraťte na pánev a promíchejte 2-3 lžíce rukolového pesta obléci se před rozdělením mezi nahřáté misky na těstoviny.

Navrch dejte filet z lososa Cajun uzeného za tepla a oblečte pár prameny jemného julienne cuketa.

Ihned podávejte.

Dub
 Dřevo

Dubové biskety pro kuřáky Bradley

Nejuniverzálnějším dřevem ze všech je dub. Výborně se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, jehněčímu a zvěřině.

Shop Now