Grilled Steelhead Trout with Creamy Dijon Dill Garlic Sauce

Grilovaný Pstruh Steelhead s krémovou dijon koprovou česnekovou omáčkou



Naučte se, jak vyrobit pstruh grilovaného ocelového hlava s krémovou dijonskou česnekovou omáčkou.

Ingredients

1 lb steelhead (nebo losos)

1 cedrové prkno

2 špetky košer soli

2 špetky černého pepře

2 špetky čerstvého kopru

1 Univerzální koření

    Koprová omáčka:

     1 PL nesoleného másla

    1 šálek kuřecího vývaru

    3 stroužky nasekaného česneku

    ¾ šálek husté smetany

    1 PL čerstvého nasekaného kopru

    1 ½ Lžička dijonské hořčice

    Preparation

    Začněte tím, že namočíte cedrové prkno do vody alespoň na 1 hodinu. Dále si připravte oheň a ohořete jednu stranu cedrového prkna.

    Během zuhelnatění si pstruhy osolte, opepřete a setřeste z Domova prachu.

    Dále otočte prkno a položte na prkna filety kůží dolů a vařte, dokud nebude požadované propečení nebo rybí maso vločkovité.

    Na omáčku připravte holandskou troubu nebo zapékací pánev rozpálenou na střední teplotu a přidejte máslo. Jakmile se máslo rozpustí, přidejte česnek a restujte do světle hnědé barvy. Dále přilijeme kuřecí vývar a povaříme a zredukujeme na polovinu. Poté přidejte smetanu, kopr a hořčici a míchejte, dokud nebude hladká a zahřátá.

    Talíř nalijte omáčkou na dno talíře a na vrch omáčky položte rybu.

    Recept od: Jacob Parmentier.