Grilled Lemon Pepper Shrimp Salad with Strawberries and Feta

Grilovaný Citronová paprika krevety Salát s jahodami a fetou



Dokonalá klasika! Naučte se udělat grilovaný krevetový salát s citronem a paprikou s jahodami a fetou.

Ingredients

½ lb oloupaných a zbavených krevet

2-4 dřevěné špejle namočené ve vodě po dobu 30 minut

5 středně velkých jahod nakrájených na malé měsíčky

1 sáček baby špenátu s jarní směsí

¼ šálku Feta nebo Blue Cheese Crumbles

¼ šálku loupaných mandlí

1 PL koření s citronem a pepřem

Malinový vinaigrette zakoupený v obchodě

Preparation

Krevety ochuťte kořením z citronového pepře a napíchněte na špejle a dejte stranou.

Zahřejte gril na středně vysokou teplotu a grilujte, dokud krevety nezačnou přitahovat a dužina již není průsvitná. Sundejte z plotny a dejte stranou.

Salát nejprve smíchejte se zeleninou, poté přidejte jahody, sýr a plátky mandlí, zakončete krevetami a pokapaným vinaigrettem.

Recept od: Jacob Parmentier.