Grilovaný Citronová paprika krevety Salát s jahodami a fetou
Dokonalá klasika! Naučte se udělat grilovaný krevetový salát s citronem a paprikou s jahodami a fetou.
Ingredients
½ lb oloupaných a zbavených krevet
2-4 dřevěné špejle namočené ve vodě po dobu 30 minut
5 středně velkých jahod nakrájených na malé měsíčky
1 sáček baby špenátu s jarní směsí
¼ šálku Feta nebo Blue Cheese Crumbles
¼ šálku loupaných mandlí
1 PL koření s citronem a pepřem
Malinový vinaigrette zakoupený v obchodě
Preparation
Krevety ochuťte kořením z citronového pepře a napíchněte na špejle a dejte stranou.
Zahřejte gril na středně vysokou teplotu a grilujte, dokud krevety nezačnou přitahovat a dužina již není průsvitná. Sundejte z plotny a dejte stranou.
Salát nejprve smíchejte se zeleninou, poté přidejte jahody, sýr a plátky mandlí, zakončete krevetami a pokapaným vinaigrettem.
Recept od: Jacob Parmentier.