Wild Cherry Hot Smoked Salmon

Divoká třešeň Horký uzený losos



Třešně a horká omáčka jdou tak dobře, že jsem překvapen, že jsem to předtím neudělal! Tato marináda/omáčka/glazura má téměř vše, co potřebujete pro dokonalost chuti! Přidejte polibek kouře a je to ideální pro letní rutinu!

Ingredients

1 Filet z lososa – nejlépe divokého, ne chovaného – s kůží

¼ šálku hnědého cukru

2 PL sójové omáčky

2 PL javorového sirupu

2 PL horké omáčky

1 PL zrnité hořčice

½ ČL sušeného kopru

½ šálku nakrájených čerstvých třešní

Preparation

Začněte přidáním všech ingrediencí do mísy a dobře promíchejte. Klidně třešně rozdrťte lžící, aby pustily více šťávy. Do nereaktivní misky nalijte polovinu směsi. Přidejte lososa kůží nahoru, aby se marináda dotýkala veškerého masa. Zakryjte potravinářskou fólií a nechte marinovat hodinu až 4.

Když je marináda hotová, vyjměte lososa a umístěte jej na mřížku z vašeho Bradley Smoker. Předehřejte svůj Bradley Smoker s Apple Pucks na 250ºF (65,6ºC) Jakmile se udírna zahřeje, vložte do něj lososa a nechte 45 minut až hodinu udit. Budete vědět, že je hotovo, když se dužina snadno odlupuje.

Štětcem jemně natřeme lososa odloženou marinádou. Podávejte teplé!

Užívat si!

Recept od Cory Walby