Demera jistě ucpala Hrdost Recept
Dopřejte si lahodné příchutě uzených filetů Kahawai s tímto snadno sledovatelným receptem. S perfektní směsí léku Bradley Demerara, hnědého cukru nebo javorového sirupu a česnekového prášku si tyto filé určitě zapůsobí na vaše chuťové pohárky.
Ingredients
Kahawai filety s kůží
Bradley Demerara lék
Hnědý cukr nebo javorový sirup
Česnekový prášek
Preparation
Rybí filé lehce postříkejte kúrou Bradley Demerara
Filety potřete hnědým cukrem nebo javorovým sirupem a dejte přes noc do lednice
V závislosti na požadavcích na chuť přidejte ještě trochu česnekového prášku
Způsob kouření:
Předehřejte Bradley Smoker na teplotu mezi 65 °C a 85 °C (150 °F a 200 °F).
Sušte při 140 °F (60 °C) bez kouře, dokud povrch neuschne. To bude vyžadovat alespoň jednu hodinu.
Zvyšte teplotu na 160 °F (71 °C) za použití bisket s příchutí olše, kouřte/vařte 3 nebo 4 hodiny v závislosti na tloušťce filetů.
Pokud je na rybách potřeba extra zhnědnout, zvyšte teplotu na poslední hodinu na 91 °C, ale dejte pozor, aby nedošlo k převaření.