Smoked Tuna Croissants

Uzený Tuňák Croissanty



Ingredients

Steak z tuňáka

½ lžičky. Mletý zázvor

1 polévková lžíce. Sezamový olej

1 polévková lžíce. Citronová šťáva

2 polévkové lžíce. Máslo

2 polévkové lžíce. Olivový olej

5-10 rohlíků

½ lžičky. Chipotle Chili Powder

1 lžička Horká omáčka Sriracha

½ šálku strouhaného sýra Colby Jack

1 polévková lžíce. Balzamiková glazura

½ bloku smetanového sýra

    Nastavení Bradley Smoker:

    Dřevo: Zázvorový sezam

    Teplota: 226 F nebo 107,8 C

    Časovač kouře: 20 minut

    Časovač: 30 minut

    Preparation

    Nastavte Bradley Smoker na výše uvedená nastavení.

    Steak z tuňáka nakrájejte na tři tenké plátky (vodorovně) a vložte do železné pánve.

    Přidejte následující do pánve, olivový olej, máslo, sezamový olej, citronovou šťávu a mletý zázvor. Ujistěte se, že každá strana plátků je pokryta těmito tekutinami.

    Vložte do udírny a vařte 30 minut nebo dokud vnitřní teplota tuňáka nedosáhne 145 stupňů F (nebo 62,8 C).

    Zatímco se tuňák vaří, připravíme si tvarohový krém. Vložte ½ bloku smetanového sýra do mikrovlnné trouby na 30 sekund. Tip: Usnadníte tak mixování smetanového sýra.

    Nyní, když je tuňák uvařený, je čas nakrájet steak z tuňáka na malé čtvercové kousky. Poté pomocí mísy přidejte smetanový sýr, kousky tuňáka, chilli prášek z chipotle, horkou omáčku sriracha a promíchejte.

    Stavba croissantů – Každý croissant rozřízněte napůl a pomazánku ze smetanového sýra. Navrch nasypte trochu sýra a vložte zpět do Bradley Smoker na 10 minut, aby se sýr rozpustil.

    Nalijte balzamikovou polevou a užívejte si!

    Autor: Bryan Edwards - Moody Foodie Tulsa