Brunch of Bradley Hot Smoked Skate Wing & Eggs Florentine

Brunch of Bradley Horké uzené bruslení křídlo & Vejce Florentine

Sandra Tate

Skate je masitá ryba, ideální pro skartování z kostí, jakmile je kouřena.

Ingredients

(Podává 2)

Na holandskou omáčku:

100 g másla nakrájeného na kostičky

2 žloutky

1/2 lžíce studené vody

1/2 lžičky citronové šťávy

Sůl

Pepř

Pro uzené skate & vejce Florentine:

2 - 4 kulaté polévkové lžíce drceného uzeného křídla bruslí

Jemně prohřáté 2 opečené krajíce kváskového chleba - nebo muffiny, chcete-li

2 velké hrsti baby špenátových listů, spařených až povadlých a lehce vymačkáných

2 - 4 vejce (podle chuti!), pošírovaná

Preparation

Skate je masitá ryba, ideální pro drcení z kostí, jakmile je uzená - a je tak bohatá, že 500g křidélko poskytuje dostatek na přípravu velmi speciálního brunche pro 2 a ještě má spoustu rezervy pro další příležitost.

Udělejte lák rozpuštěním 150 g soli v 600 ml převařené vody a přidejte pár stroužků česneku rozdrcených stranou kuchyňského nože a snítku rozmarýnu.

Po vychladnutí ponořte křídlo brusle do solného roztoku v přiléhavé nádobě a nechte hodinu působit.

Odstraňte, opláchněte a úplně osušte na kuchyňské utěrce, poté přeneste na mřížku Bradley Smoker bílou kůží dolů.

Solný roztok, česnek a bylinky vyhoďte.

Přidejte 8 jablečných bisket do zásobníku Bradley Smoker a nastavte skříň na teplotu 100 °C.

Jakmile dosáhne teploty, zasuňte křídlo brusle na polici doprostřed skříně a kouřte 2 hodiny nebo dokud nedosáhnete teploty jádra 70 °C.

Nechte vychladnout, přikryjte a chlaďte, dokud nebude potřeba.

Metoda:

Připravte si holandskou omáčku.

Žloutky dejte do misky nad vroucí vodu (miska nesmí být v přímém kontaktu s vodou), přidejte vodu a citronovou šťávu a vyšlehejte do bleda a zhoustnutí, poté přidejte studené máslo nakrájené na kostičky na pár kostek. čas, šlehání po celou dobu.

Po zapracování všech kostek získáte luxusní omáčku.

Odstraňte misku z vany a pryč z ohně a pokračujte v jemném šlehání další minutu, dokud žár nepoleví.

Nyní ochutnejte, dochuťte solí, pepřem a případně ještě citronovou šťávou.

Nechte v misce nad teplou vodou, aby nevychladla a neztuhla.

Vejce, která pro nejlepší výsledky musí být velmi čerstvá, povařte ve vroucí vodě se špetkou vinného octa (pomáhá to udržet jejich tvar) na 3 minuty, sceďte a osušte kuchyňským papírem.

Na 2 nahřáté talíře položte lehce máslem namazaný toast, zakryjte teplými listy špenátu a nakrájeným bruslím.

Přidejte jedno nebo dvě sázená vejce a lžičkou přelijte holandskou omáčku.

Jezte (a vychutnejte si) okamžitě!

Jablko
 Dřevo

Jablečné biskety pro kuřáky Bradley

Lehké, ovocné a lehce nasládlé kouřové aroma, které se snoubí s drůbežím, hovězím, vepřovým, jehněčím a sýrem.

Shop Now