Asijský kouřil Tuňákový salát Recept
Ačkoli tuňáka nemusí být prvním typem ryb, které si myslíte o kouření, může to být chutný způsob, jak připravit tuto chutnou rybu.
Ingredients
1 hřbet z tuňáka bílého
3 zelené cibule - nakrájené
1 paprika - nakrájená (pro barvu jsem použil červenou, oranžovou a zelenou papriku!)
1 Oranžová - segmentovaná
3 PL majonézy
1 PL sójové omáčky
2 PL omáčky Sriracha
1 PL sezamového oleje
½ ČL mletého zázvoru
Šťáva a kůra z 1 limetky
Na marinádu:
¼ Šálek hnědého cukru
2 lžíce košer soli
2 PL sójové omáčky
2 šálky vody
Bradley Flavor Biquettes – Olše
Preparation
Smíchejte ingredience na marinádu, dokud se nerozpustí.
Hřbet tuňáka nakrájejte na 3 palce široké kousky a marinujte 30 minut.
Předehřejte udírnu na 140 °F.
Uzený tuňák na 1 hodinu s Alder Bisquettes.
Vyjměte z udírny a nakrájejte tuňáka na kousky.
Smíchejte dohromady tuňáka, zelenou cibulku, papriku, majonézu a koření.
Kombinujte s oranžovými segmenty jako poslední.
Autor Lena Clayton