Asian Tuna Salad

Asijský kouřil Tuňákový salát Recept



Ačkoli tuňáka nemusí být prvním typem ryb, které si myslíte o kouření, může to být chutný způsob, jak připravit tuto chutnou rybu.

Ingredients

1 hřbet z tuňáka bílého

3 zelené cibule - nakrájené

1 paprika - nakrájená (pro barvu jsem použil červenou, oranžovou a zelenou papriku!)

1 Oranžová - segmentovaná

3 PL majonézy

1 PL sójové omáčky

2 PL omáčky Sriracha

1 PL sezamového oleje

½ ČL mletého zázvoru

Šťáva a kůra z 1 limetky

Na marinádu:

¼ Šálek hnědého cukru

2 lžíce košer soli

2 PL sójové omáčky

2 šálky vody

Bradley Flavor Biquettes – Olše

Preparation

Smíchejte ingredience na marinádu, dokud se nerozpustí.

Hřbet tuňáka nakrájejte na 3 palce široké kousky a marinujte 30 minut.

Předehřejte udírnu na 140 °F.

Uzený tuňák na 1 hodinu s Alder Bisquettes.

Vyjměte z udírny a nakrájejte tuňáka na kousky.

Smíchejte dohromady tuňáka, zelenou cibulku, papriku, majonézu a koření.

Kombinujte s oranžovými segmenty jako poslední.

Autor Lena Clayton