Smoked Ring Bologna Recipe

Uzený Ring Bologna Recept



Toto je můj oblíbený recept na uzený prsten Bologna. Je to trochu odlišné od ostatních, které jsem vyzkoušel. Ale protože mi lidé řekli, že to bylo tak dobré, rozhodl jsem se to sdílet. Říkám tomu „můj druh prstenu Bologna“

Všimněte si, že celer prášek není mleté ​​celerové semena. Používám dehydratovaný celer na prášku, protože má chuť spíše jako celer. Pro mě mohou pozemní semena hořkou chuť.

Používám 32mm hogské pouzdra. Je důležité zahřívat kuřáka na 160 ° F, protože při nakládání ztratíte teplo. Poté začněte zvyšovat teplotu postupně, podle pokynů. Použil jsem 3 hodiny pekanu a ukázalo se to skvěle.

Ingredients

4 libry libového hovězího nebo zvěřiny

1 lb vepřový zadek

1 šálek destilované ledové vody

1 hrnek odtučněného sušeného mléka, chmýří a lžíci do odměrky, poté setřete máslovým nožem

¼ šálku + 2 lžíce baleného hnědého cukru

2 lžíce + 2 lžičky mletého koriandru

1 polévková lžíce + 1 ½ lžičky nakládací soli

1 lžička + 2 lžičky hrubého mletého černého pepře

1 PL granulovaného česneku

1 ½ ČL mletého celeru, dehydratovaného druhu

1 lžička kúry #1

Preparation

Maso nakrájejte na nudličky, které se vejdou do hrdla vašeho mlýnku a částečně zmrazte.

Smíchejte všechny suché ingredience v ledové vodě, dokud se nerozpustí, a dejte do lednice.

Opláchněte a namočte střívka v teplé vodě s kapkou octa a dejte stranou.

Částečně zmrazené maso umelte přes 6mm talíř.

Vmíchejte koření, dokud nebude lepkavé. Naplňte plničku.

Nařízněte střívka z prasete 22″ dlouhá, nasuňte střívka na ¾″ pěchovací roh, uvažte uzel 2″ od konce.

Plňte do 2″ od druhého konce, otočte a zavažte střívko. Volné konce pak svažte k sobě a zavěste na kouřové tyčinky.

Pověste při pokojové teplotě, dokud obaly nevyschnou.

Zahřejte udírnu na 160ºF, při nakládání ztratíte hodně tepla. Tímto způsobem má vše v udírně větší přenos tepla.

Vložte klobásu do udírny, snižte teplotu udírny na 110ºF, otevřete dokořán.

O hodinu později začněte kouřit a zvyšte teplotu na 120ºF. Dělal jsem na nich 3 hodiny Pecan.

O hodinu později zvyšte teplotu na 130ºF.

O hodinu později zvyšte teplotu na 140 °F.

Po skončení kouře vylijte a znovu naplňte vodní pánev HOROUCÍ vodou a zvyšte teplotu na 150 °F.

O hodinu později zvyšte teplotu na 160 °F.

O hodinu později zvyšte teplotu na 170ºF a udržujte ji tam, dokud IT klobásy nedosáhne 152ºF.

Vyjměte a ochlaďte v lázni s ledovou vodou, dokud se IT nesníží na 100ºF.

Pověste při pokojové teplotě, aby odkapala a kvetla.