smoking breakfast sausage

Uzený Snídaňová klobása Hash recept



To je lahodný způsob, jak používat tyto uzené klobásy. Je to jednoduchý a rychlý recept, který dělá vydatnou snídani nebo brunch.

Ingredients

2 PL oleje

1 cibule - nakrájená na kostičky

1 zelený pepř - nakrájený na kostičky

2 stroužky česneku - mleté

750 g (2 libry) sáček mražených hnědých havířů

1 libra uzených snídaňových párků nakrájených na ½ palcové kusy

½ ČL kajenského pepře

Sůl a pepř na dochucení

6-8 vajec

Preparation

Na pánvi na středním plameni rozehřejte olej. Přidejte cibuli, zelený pepř a česnek. Vařte, dokud nezměknou, asi 5 minut.

Přidejte mražené hnědá. Vařte asi 10–15 minut, aby se hash hnědá propekla a začala zvenku křupavá. Často míchejte, škrábejte dno pánve.

Vmíchejte uzené snídaňové párky, kajenský pepř, sůl a pepř. Vařte dalších 7-10 minut za častého míchání.

V jiné pánvi smažte vejce slunečnou stranou nahoru.

Naberte trochu haše na talíř. Na vršek kaše položte jedno nebo dvě vejce.

Podávejte horké.