Uzený Snídaňová klobása Hash recept
To je lahodný způsob, jak používat tyto uzené klobásy. Je to jednoduchý a rychlý recept, který dělá vydatnou snídani nebo brunch.
Ingredients
2 PL oleje
1 cibule - nakrájená na kostičky
1 zelený pepř - nakrájený na kostičky
2 stroužky česneku - mleté
750 g (2 libry) sáček mražených hnědých havířů
1 libra uzených snídaňových párků nakrájených na ½ palcové kusy
½ ČL kajenského pepře
Sůl a pepř na dochucení
6-8 vajec
Preparation
Na pánvi na středním plameni rozehřejte olej. Přidejte cibuli, zelený pepř a česnek. Vařte, dokud nezměknou, asi 5 minut.
Přidejte mražené hnědá. Vařte asi 10–15 minut, aby se hash hnědá propekla a začala zvenku křupavá. Často míchejte, škrábejte dno pánve.
Vmíchejte uzené snídaňové párky, kajenský pepř, sůl a pepř. Vařte dalších 7-10 minut za častého míchání.
V jiné pánvi smažte vejce slunečnou stranou nahoru.
Naberte trochu haše na talíř. Na vršek kaše položte jedno nebo dvě vejce.
Podávejte horké.