Uzený deviled krocan Vejce
Pravděpodobně jste zvyklí na kuřecí ďábelská vejce, ale proces je téměř stejný pro vejce krůtí. Jen očekávejte, že někteří z nich nebudou dokonalí. Turecko žloutky jsou velké a mají tendenci sedět na jedné straně bílých při napařování.
Ingredients
4 krůtí vejce
1 lžíce hořčice
1/4 šálku mayonnéza
Muškátový oříšek nebo nádech papriky
Preparation
Krůtí vejce vařte v páře 20 minut. (díky tomu se čerstvá vejce jakéhokoli druhu nejsnáze loupou)
Krůtí vejce necháme asi hodinu vychladnout ve studené vodě.
Krůtí vejce oloupejte a dejte do lednice na 24 hodin.
Předehřejte si udírnu na 220 F pomocí jakékoli příchutě bisket Bradley
Krůtí vejce udíme celá po dobu 25 – 30 minut. Po delší době můžete skončit s gumovými vejci. Mezitím si smícháme hořčici, majonézu a na dochucení můžeme přidat trochu pikantního dresinku nebo smetanové okurky.
Uzená krůtí vejce dejte znovu do lednice přes noc, nebo pár hodin před ďáblováním mých vajec.
Krůtí vejce podélně rozpůlíme a do misky vydlabeme žloutky.
Jakmile jsou všechny vaše žloutky shromážděny (a očekávejte, že pár vajec nebude dokonalých, protože krůtí žloutky jsou velké a mají tendenci sedět na jedné straně bílků při vaření v páře), můžete přidat svou směs.
Dobře promíchejte a poté naberte zpět do vajec a posypte špetkou papriky nebo muškátového oříšku a/nebo pažitky, podle chuti, kterou chcete.
Pokud jde o ďábelská vejce, existuje mnoho možností, doufám, že si vezmete tento recept a uděláte si ho podle sebe.
Autor: Amanda Lynn Mayhew