Uzený deviled krocan Vejce



Pravděpodobně jste zvyklí na kuřecí ďábelská vejce, ale proces je téměř stejný pro vejce krůtí. Jen očekávejte, že někteří z nich nebudou dokonalí. Turecko žloutky jsou velké a mají tendenci sedět na jedné straně bílých při napařování.

Ingredients

4 krůtí vejce

1 lžíce hořčice

1/4 šálku mayonnéza

Muškátový oříšek nebo nádech papriky

Preparation

Krůtí vejce vařte v páře 20 minut. (díky tomu se čerstvá vejce jakéhokoli druhu nejsnáze loupou)

Krůtí vejce necháme asi hodinu vychladnout ve studené vodě.

Krůtí vejce oloupejte a dejte do lednice na 24 hodin.

Předehřejte si udírnu na 220 F pomocí jakékoli příchutě bisket Bradley

Krůtí vejce udíme celá po dobu 25 – 30 minut. Po delší době můžete skončit s gumovými vejci. Mezitím si smícháme hořčici, majonézu a na dochucení můžeme přidat trochu pikantního dresinku nebo smetanové okurky.

Uzená krůtí vejce dejte znovu do lednice přes noc, nebo pár hodin před ďáblováním mých vajec.

Krůtí vejce podélně rozpůlíme a do misky vydlabeme žloutky.

Jakmile jsou všechny vaše žloutky shromážděny (a očekávejte, že pár vajec nebude dokonalých, protože krůtí žloutky jsou velké a mají tendenci sedět na jedné straně bílků při vaření v páře), můžete přidat svou směs.

Dobře promíchejte a poté naberte zpět do vajec a posypte špetkou papriky nebo muškátového oříšku a/nebo pažitky, podle chuti, kterou chcete.

Pokud jde o ďábelská vejce, existuje mnoho možností, doufám, že si vezmete tento recept a uděláte si ho podle sebe.

Autor: Amanda Lynn Mayhew