Smoked Frittata Peameal Breakfast Sliders

Uzená frittata peameal Snídaně Recept



Recept od šéfkuchaře Teda Reader

Může opravdu být perfektní sendvič se snídaní? Myslíme si to. Recept na snídani Sluční snídaní šéfkuchaře Teda Reader zahrnuje uzenou frittatu, uzenou peamealovou slaninu (kanadská slanina, lidi, co nemilovat?) A uzená hroznová rajčata.

Vyzkoušejte tyto úžasné sendviče se snídaní na Brunch příští víkend ... můžeme do značné míry zaručit, že nebudou žádné zbytky.

Podívejte se na šéfkuchař Ted Reader vás naučí své triky a tipy, jak kouřit perfektní slaninovou snídani sendvič na kuřáku Bradley.

Ingredients

Uzená hroznová rajčata:

1 pinta hroznových rajčat

Košer sůl, podle chuti

Bradley Smoker Jerky Rack (pokud jeden z těchto stojanů nemáte, vyložte své současné stojany malou hliníkovou fólií, aby hroznová rajčata nepropadala mezerami na stojanu)

Injekce Peameal s pivem a rajčatovou škeblí:

1,5 lb vykostěný uzený vepřový karé, hrášková slanina vepřová pečeně

1 láhev piva (355 ml)

1 láhev rajčatového koktejlu (355 ml)

2 PL Tedova světově proslulého BBQ Bone Dust™ BBQ koření

¼ Svazek čerstvého tymiánu

½ šálku Tedova světově proslulého BBQ Crazy Canuck Lepkavé kuře a žebrová omáčka

1 PL másla

4 velká vejce

4 hamburgerové housky

1 velké zralé rajče, nakrájené na 4 silné plátky

1 Středně sladká cibule, oloupaná a nakrájená na tenké plátky

½ šálku vaší oblíbené BBQ omáčky

¼ šálku javorového sirupu

1 Velký samotěsnící sáček na uskladnění potravin

Kousky hickory kouře (pelety, kousky nebo kousky)

1 injekční stříkačka

Uzená Frittata s vyzrálým čedarem, uzenými rajčaty a tymiánem:

1 stojan Bradley Smoker

Hliníková fólie

Nepřilnavý sprej

6 Extra velká vejce

2 šálky strouhaného bílého sýra čedar

2 lžíce nasekaných čerstvých bylinek (tymián a bazalka).

1 šálek křupavé smažené cibule

1 šálek uzených hroznových rajčat, nakrájených na čtvrtky

2-3 zelené cibule, nakrájené

Preparation

Teplota pro kouření: 240°F

Uzená hroznová rajčata:

Nastavte Bradley Smoker podle pokynů výrobce.

Hroznová rajčata opláchněte pod studenou vodou.

Hroznová rajčata položte rovnoměrně na trhanou mřížku. Posypte košer solí.

Stojan vložíme do udírny a hroznová rajčata udíme 2-3 hodiny, dokud rajčata nezačnou měknout a slupka se trochu svraští.

Vyjměte z udírny a nechte zcela vychladnout.

Uzená hroznová rajčata použijte k přípravě uzených BBQ omáček, na ozdobu salátů nebo v našem případě k uzené frittátě.

Uzený peameal s pivem a injekcí rajčatového škeble:

Opláchněte pečenou slaninu z hrášku pod studenou vodou, abyste odstranili kůrku z kukuřičné mouky.

Osušte papírovou utěrkou.

Vložte pečínku do samotěsnícího sáčku na potraviny. Přidejte pivo a koktejl z rajčatové škeble a odlijte 1 šálek směsi, abyste si jej nechali vstříknout do peameal pečeně před uzením. Sáček utěsněte, odstraňte co nejvíce vzduchu a jemně vmasírujte, aby se dobře promíchal, dejte na 24 hodin do lednice a dvakrát denně otočte, abyste zajistili rovnoměrné marinování.

Připravte si udírnu podle pokynů výrobce a nastavte teplotu na 240 °F.

Z marinády vyjměte peemeal slaninu, zbylou marinádu vyhoďte.

Okořeňte hráškovou slaninu opečenou hojně Bone Dust™ BBQ kořením a dejte stranou.

Nasajte směs piva/klamatu do injekční stříkačky a vstříkněte ji do výpeku z hrachové slaniny. Opakovat.

Na mřížku udírny uprostřed udírny položte peemeal slanine roast. Umístěte teploměrovou sondu do středu vepřové pečeně a nastavte teplotu na vnitřní teplotu 160 °F.

1 ½ hodiny před úplným uvařením peameal připravte frittatu.

Uzená Frittata s vyzrálým čedarem, uzenými rajčaty a tymiánem:

Stojan Bradley Smoker pevně zabalte do hliníkové fólie a ujistěte se, že ve fólii nejsou žádné otvory. Obvykle pro jistotu zabalím dvakrát. Fólii hojně postříkejte nepřilnavým sprejem na vaření. Dát stranou.

Ve velké skleněné míse rozklepněte 6 vajec a šlehejte, dokud nejsou lehce vyšlehané. Přidejte nastrouhaný sýr, bylinky, zelenou cibulku a dokřupava osmaženou cibulku.

Směs nalijte na plech vyložený alobalem. Posypeme na čtvrtky nakrájenými kousky uzených hroznových rajčat.

Vložíme do udírny a udíme přibližně 1 ½ hodiny, dokud frittata neztuhne.

Mezitím smíchejte BBQ omáčku a javorový sirup. Zahřívejte v mikrovlnné troubě v nádobě vhodné pro mikrovlnné trouby po dobu 30–45 sekund na středně vysoké teplotě, dokud se neprohřeje.

Odstraňte z kuřáka.

Odstraňte peameal z udírny.

Toastové posuvné housky.

Nakrájejte peameal.

Nakrájejte frittatu.

Sestavte posuvníky.

Pokapeme BBQ omáčkou.