Smoke & Herb Carbonara

Kouř a bylina Carbonara Recept



Tento krémový recept na těstoviny je snadným receptem, když máte docela hlad. Je to super plnění a má skvělou kombinaci takových chutných příchutí.

Ingredients

500 g špaget

3 stroužky česneku - mleté

3 svazky rozmarýnu - očištěné a nasekané

1½ Poháry Pecorino Romano - jemně nastrouhané

3 Syrová vejce

Hrnek na vodu na těstoviny

Čerstvý černý pepř

Preparation

(Vepřové líčko se normálně nakládá jen na Guanciale, ale je to tak tučné, že se to úžasně kouří. V bohaté emulgované těstovinové omáčce získáte křupavé, lepkavé kousky uzené slaniny, příjemnou hloubku z opečeného česneku a vůni rozmarýnu, která rozjasní celý pokrm. Rozmarýn se tak dobře hodí k Porkyness, pikantnímu Pecorinu a čerstvému černému pepři.)

Nakrájejte guanciale a vložte jej do Bradley Smoker na 2 hodiny studeným kouřem v Apple Wood. Nakrájejte na kostky a do studené litinové pánve. Vše ostatní se připravuje předem, těstoviny se spojí velmi rychle.

Guanciale rozdělte na sádlo, jakmile budou pěkně hnědé, vypněte oheň a odstraňte část tuku. Těstoviny vložíme do velkého hrnce s vroucí osolenou vodou. Těsně před tím, než budou těstoviny hotové, zapněte pánev hořák, aby se opékání opékala, aby byly křupavé, na poslední chvíli přidejte nastrouhaný česnek a rozmarýn, aby se nepřipálily. Odeberte hrnek s vodou na těstoviny, abyste si ho nechali stranou.

Vložte těstoviny do pánve, smíchejte s trochou vody z těstovin, poté se sýrem a vejci, přidejte další vodu z těstovin, za stálého míchání, aby se vejce na rozpálené pánvi nerozmíchala, a abyste získali hladkou emulgovanou omáčku. Hotové se spoustou hrubého čerstvého drceného černého pepře a ozdobené dalším pecorinem.

Recept od: beefbaecon