![Quick Easy Smoked Sausage Recipe](http://udirny-bradley.cz/cdn/shop/articles/Quick-Easy-Smoked-Sausage-Recipe-scaled_6d569f36-feae-4d34-9696-6dcd61256914.jpg?v=1694092364&width=1500)
Rychle snadné Uzená klobása Recept
S tímto receptem jsem přišel před chvílí, jako způsob, jak si připravit večeři, aniž bych s ním musel neustále rozrušit. Klobása vychází z kouře, šťavnaté a chutné. Doporučuji dělat navíc, protože se pěkně zahřívají v mikrovlnné troubě pro rychlé jídlo. Také jdou opravdu dobře smažené s vejci nebo palačinky k snídani.
Udělal jsem až dvacet klobás najednou, aniž jsem musel zvětšit čas. Musím vás však varovat, jakmile to uděláte, budete závislí.
Ingredients
3 nebo 4 libry. Nevařená klobása odkazy
Ital, klobása nebo cokoli ve vašem obchodě s potravinami, osobně preferuji sladkou italštinu
Preparation
Předehřejte udírnu na 250ºF. Vložte klobásu do udírny pomocí středních mřížek.
Vykuřte 4 puky svého oblíbeného dřeva a pokračujte ve vaření celkem dvě hodiny.
Vytáhněte z udírny a nechte několik minut odpočívat. Pak si užívejte.
Přebytečné klobásy chlaďte nebo zmrazte pro pozdější použití.
Dodatečné informace:
Celková doba uzení/vaření by měla být dostatečná, ale pokud máte v úmyslu použít měření vnitřní teploty, jsou doporučené teploty (tučně vyznačené hodnoty jsou doporučení USDA):
Hovězí a vepřové maso: 152°F/160°F
Kuře a krůtí: 160°F/165°F
Od Deda Lega