Quick Easy Smoked Sausage Recipe

Rychle snadné Uzená klobása Recept



S tímto receptem jsem přišel před chvílí, jako způsob, jak si připravit večeři, aniž bych s ním musel neustále rozrušit. Klobása vychází z kouře, šťavnaté a chutné. Doporučuji dělat navíc, protože se pěkně zahřívají v mikrovlnné troubě pro rychlé jídlo. Také jdou opravdu dobře smažené s vejci nebo palačinky k snídani.

Udělal jsem až dvacet klobás najednou, aniž jsem musel zvětšit čas. Musím vás však varovat, jakmile to uděláte, budete závislí.

Ingredients

3 nebo 4 libry. Nevařená klobása odkazy

Ital, klobása nebo cokoli ve vašem obchodě s potravinami, osobně preferuji sladkou italštinu

Preparation

Předehřejte udírnu na 250ºF. Vložte klobásu do udírny pomocí středních mřížek.

Vykuřte 4 puky svého oblíbeného dřeva a pokračujte ve vaření celkem dvě hodiny.

Vytáhněte z udírny a nechte několik minut odpočívat. Pak si užívejte.

Přebytečné klobásy chlaďte nebo zmrazte pro pozdější použití.

Dodatečné informace:

Celková doba uzení/vaření by měla být dostatečná, ale pokud máte v úmyslu použít měření vnitřní teploty, jsou doporučené teploty (tučně vyznačené hodnoty jsou doporučení USDA):

Hovězí a vepřové maso: 152°F/160°F

Kuře a krůtí: 160°F/165°F

Od Deda Lega