Uzený Tempeh Recept
Pondělí bez masa nemusí být nevýrazné. Zde je skvělý vegetariánský recept, který určitě potěší všechny doma!
Ingredients
3 PL sójové omáčky
1 PL rýžového octa
1 PL hnědého cukru
½ lžičky chilli
1 PL česnekového prášku
8 uncí. Blok tempehu
Biskety s příchutí Bradley – Mesquite
Preparation
Tempeh nakrájejte na dlouhé proužky, podobně jako proužky slaniny.
Smíchejte sójovou omáčku, ocet, hnědý cukr, chilli prášek a česnekový prášek, abyste vytvořili marinádu.
Proužky tempehu vložte do sáčku a zalijte marinádou.
Uzavřete a dejte přes noc do lednice.
Další den předehřejte udírnu na 200 °F s příchutí Mesquite Bisquettes.
Vyjměte proužky tempehu z nálevu a položte je na mřížku.
Vložíme do udírny a udíme 1-2 hodiny, otočíme v polovině.
Vyjměte z udírny a podávejte jako slaninu – smaženou se snídaní nebo v domácím Mac n' Cheese!