Smoked Tempeh Macaroni and Cheese

Uzený Tempeh Recept



Pondělí bez masa nemusí být nevýrazné. Zde je skvělý vegetariánský recept, který určitě potěší všechny doma!

Ingredients

3 PL sójové omáčky

1 PL rýžového octa

1 PL hnědého cukru

½ lžičky chilli

1 PL česnekového prášku

8 uncí. Blok tempehu

Biskety s příchutí Bradley – Mesquite

Preparation

Tempeh nakrájejte na dlouhé proužky, podobně jako proužky slaniny.

Smíchejte sójovou omáčku, ocet, hnědý cukr, chilli prášek a česnekový prášek, abyste vytvořili marinádu.

Proužky tempehu vložte do sáčku a zalijte marinádou.

Uzavřete a dejte přes noc do lednice.

Další den předehřejte udírnu na 200 °F s příchutí Mesquite Bisquettes.

Vyjměte proužky tempehu z nálevu a položte je na mřížku.

Vložíme do udírny a udíme 1-2 hodiny, otočíme v polovině.

Vyjměte z udírny a podávejte jako slaninu – smaženou se snídaní nebo v domácím Mac n' Cheese!