Smoked Taco Salad Recipe

Uzený Taco Salátový recept



Přidejte kouřový zvrat s naším uzeným receptem taco salátu! Díky něžnému, kouřovému krůti, čerstvým zeleným a různým barevným vegetariáni je toto jídlo jistě hitem jak u milovníků masa, tak s nadšenci zeleniny.

Ingredients

1 ČL chipotle chilli prášek

1 PL česnekového prášku

1 PL cibulového prášku

1 ČL sušeného oregana

1 ČL mletého kmínu

1 ČL soli

1 ČL mletého pepře

1 balení aztécké taco skořápky

½ lb mletého hovězího nebo krůtího masa

1 bal směs hlávkového salátu

5 oz strouhaný sýr čedar

1 Nakrájené rajče

Černé olivy nakrájené na plátky

Zakysaná smetana

Augustova zelená omáčka (volitelné)

1 PL olivového oleje

Použité vybavení:

P10 Bradley Smoke

Mk4 teploměr s okamžitým čtením

Skládací stůl Bradley

Nastavení kuřáka Bradley:

Doba vaření: 90 minut

Teplota: 226ºF nebo 107ºC

Bikety: Dub

Doba kouření: 60 minut

    Preparation

    Taco kořenící směs:

    Do malé misky přidejte následující chipotle chilli prášek, česnekový prášek, cibulový prášek, sušené oregano, mletý kmín, sůl, pepř a promíchejte.

    Taco salát:

    Nastavte nastavení Bradley Smoker podle výše uvedených pokynů.

    Pečte taco shell podle pokynů na obalu.

    Do mísy přidejte syrové mleté hovězí nebo krůtí maso. Pomocí kořenící směsi výše míchejte a míchejte, dokud není maso důkladně ochucené. K mletému masu přidejte 1 lžíci olivového oleje a naposledy promíchejte.

    Vložte syrové mleté maso do litinové pánve a vložte do Bradley Smoker asi 90 minut (1 ½ hodiny). Jakmile vnitřní teplota dosáhne 165ºF (73,9ºC), vyjměte maso.

    Čas postavit salát. Upečenou skořápku položte na talíř a naplňte hlávkovým salátem. Nyní přidejte uzené mleté maso, sýr, rajčata, olivy a zakysanou smetanu. Pokud chcete do salátu trochu koření, vyzkoušejte na doplnění Augustovu zelenou omáčku.

    Užívat si!

    Recept od: Bryan Edwards - Moody Foody Tulsa