Uzený Taco Salátový recept
Přidejte kouřový zvrat s naším uzeným receptem taco salátu! Díky něžnému, kouřovému krůti, čerstvým zeleným a různým barevným vegetariáni je toto jídlo jistě hitem jak u milovníků masa, tak s nadšenci zeleniny.
Ingredients
1 ČL chipotle chilli prášek
1 PL česnekového prášku
1 PL cibulového prášku
1 ČL sušeného oregana
1 ČL mletého kmínu
1 ČL soli
1 ČL mletého pepře
1 balení aztécké taco skořápky
½ lb mletého hovězího nebo krůtího masa
1 bal směs hlávkového salátu
5 oz strouhaný sýr čedar
1 Nakrájené rajče
Černé olivy nakrájené na plátky
Zakysaná smetana
Augustova zelená omáčka (volitelné)
1 PL olivového oleje
Použité vybavení:
P10 Bradley Smoke
Mk4 teploměr s okamžitým čtením
Skládací stůl Bradley
Nastavení kuřáka Bradley:
Doba vaření: 90 minut
Teplota: 226ºF nebo 107ºC
Bikety: Dub
Doba kouření: 60 minut
Preparation
Taco kořenící směs:
Do malé misky přidejte následující chipotle chilli prášek, česnekový prášek, cibulový prášek, sušené oregano, mletý kmín, sůl, pepř a promíchejte.
Taco salát:
Nastavte nastavení Bradley Smoker podle výše uvedených pokynů.
Pečte taco shell podle pokynů na obalu.
Do mísy přidejte syrové mleté hovězí nebo krůtí maso. Pomocí kořenící směsi výše míchejte a míchejte, dokud není maso důkladně ochucené. K mletému masu přidejte 1 lžíci olivového oleje a naposledy promíchejte.
Vložte syrové mleté maso do litinové pánve a vložte do Bradley Smoker asi 90 minut (1 ½ hodiny). Jakmile vnitřní teplota dosáhne 165ºF (73,9ºC), vyjměte maso.
Čas postavit salát. Upečenou skořápku položte na talíř a naplňte hlávkovým salátem. Nyní přidejte uzené mleté maso, sýr, rajčata, olivy a zakysanou smetanu. Pokud chcete do salátu trochu koření, vyzkoušejte na doplnění Augustovu zelenou omáčku.
Užívat si!
Recept od: Bryan Edwards - Moody Foody Tulsa