Bowl of smoked snack mix

Uzený Bity a kousnutí Recept



K přípravě těchto lahodných kousků a kousnutí budete potřebovat 6-7 Bradley Smoker Hickory nebo Whisky Oak Bisquettes.

Ingredients

1 ½ šálku kousků sýra (sýr Nnps nebo krekry zlaté rybky)

1 ½ šálku mini sušenek Ritz

2 šálky cereálií Cheerios

2 šálky Shreddies cereálií

2 šálky preclíků

⅔ šálek másla, rozpuštěného

2 PL worcesterské omáčky

1 PL omáčky Tabasco

1 PL česnekového prášku

1 PL cibulového prášku

1 ČL soli

½ lžičky chilli

Preparation

Spusťte udírnu pomocí dřevěných puků dle vašeho výběru (Hickory nebo Whisky Oak fungují velmi dobře!). Přiveďte udírnu na teplotu 250ºF.

Smíchejte Cheese Bits, Mini Ritz, Cheerios, Shreddies a preclíky dohromady v jednorázové alobalové pánvi na lasagne.

Zbývající ingredience šlehejte dohromady v samostatné misce, dokud se dobře nepromíchají. Nalijte máslovou směs na kousky a sousta. Vařečkou dobře promíchejte, abyste se ujistili, že všechny kousky a sousta jsou obaleny v máslové směsi. Někdy existují takové, které ulpívají v rozích nebo na dně a nepotahují se. Nezapomeňte je zamíchat na dno pánve a vytáhnout je nahoru.

Umístěte pánev na lasagne na udírnu a vložte ji do udírny. Kouřte asi 2 hodiny. Každých 30 minut zamíchejte kousky a sousta, vytáhněte ty zespodu nahoru. Po 2 hodinách by měla být všechna vlhkost pryč. Pokud ne a některé kousky jsou ještě vlhké, pečte dalších 15–30 minut.

Sloužit.