Uzený Bity a kousnutí Recept
K přípravě těchto lahodných kousků a kousnutí budete potřebovat 6-7 Bradley Smoker Hickory nebo Whisky Oak Bisquettes.
Ingredients
1 ½ šálku kousků sýra (sýr Nnps nebo krekry zlaté rybky)
1 ½ šálku mini sušenek Ritz
2 šálky cereálií Cheerios
2 šálky Shreddies cereálií
2 šálky preclíků
⅔ šálek másla, rozpuštěného
2 PL worcesterské omáčky
1 PL omáčky Tabasco
1 PL česnekového prášku
1 PL cibulového prášku
1 ČL soli
½ lžičky chilli
Preparation
Spusťte udírnu pomocí dřevěných puků dle vašeho výběru (Hickory nebo Whisky Oak fungují velmi dobře!). Přiveďte udírnu na teplotu 250ºF.
Smíchejte Cheese Bits, Mini Ritz, Cheerios, Shreddies a preclíky dohromady v jednorázové alobalové pánvi na lasagne.
Zbývající ingredience šlehejte dohromady v samostatné misce, dokud se dobře nepromíchají. Nalijte máslovou směs na kousky a sousta. Vařečkou dobře promíchejte, abyste se ujistili, že všechny kousky a sousta jsou obaleny v máslové směsi. Někdy existují takové, které ulpívají v rozích nebo na dně a nepotahují se. Nezapomeňte je zamíchat na dno pánve a vytáhnout je nahoru.
Umístěte pánev na lasagne na udírnu a vložte ji do udírny. Kouřte asi 2 hodiny. Každých 30 minut zamíchejte kousky a sousta, vytáhněte ty zespodu nahoru. Po 2 hodinách by měla být všechna vlhkost pryč. Pokud ne a některé kousky jsou ještě vlhké, pečte dalších 15–30 minut.
Sloužit.