![smoking store bought sausage](http://udirny-bradley.cz/cdn/shop/articles/How-to-Smoke-Storebought-Sausage_e2b2ebc0-38e9-4046-aac3-0ce30bcc7fdf.jpg?v=1694092374&width=1500)
Uzený Klobásy zakoupené v obchodě Recept
Skvělý recept na kouření nováčků k kouření jídla, nebo pokud chcete jen okořenit své klobásy zakoupené v obchodě.
Ingredients
2 (nebo více) libry čerstvé klobásy z obchodu (medový česnek, pálivá italská atd.)
Preparation
Položte čerstvou klobásu vedle sebe na udírny a ujistěte se, že se vzájemně nedotýkají.
Spusťte udírnu pomocí dřevěných bisket dle výběru (hickory funguje velmi dobře!). Přiveďte udírnu na teplotu 250ºF.
Vložte klobásy do udírny a vařte, dokud vnitřní teplota nedosáhne 160ºF. Doba se může lišit v závislosti na tloušťce a velikosti klobás. Obvykle to může trvat 2 ½ až 4 hodiny.