Jak udělat kouř Mac & Triple Cheese
Tento uzený mac a trojitý sýr je krémová miska, kterou jste hledali!
Ingredients
16 uncí loketních makaronů
8 uncí smetanového sýra nakrájeného na kostičky
2 ½ šálku půl na půl, plus více podle potřeby
1 ½ šálku sýru čedar
1 ½ šálku nakrájené uzené mozzarelly
1 hrnek panko strouhanky
5 polévkových lžic chlazeného másla a další na potažení litiny
2 lžíce másla, rozpuštěné
1 PL horké omáčky nebo více podle chuti
1 PL suché hořčice
¾ lžičky černého pepře
Preparation
Předehřejte udírnu na 180 °F (82 °C).
Ve velké železné pánvi smíchejte půl na půl, smetanový sýr, chlazené máslo, horkou omáčku, suchou hořčici a pepř.
Umístěte pánev do udírny a směs uďte 30 minut. Pro tento recept můžete použít hickory biskety.
Makarony vařte o 1-2 minuty méně, než vyžaduje návod na obalu.
Těstoviny sceďte, propláchněte studenou vodou, znovu sceďte a vraťte do hrnce. Vychladlé těstoviny promícháme s nastrouhanými sýry.
Vyjměte omáčku z udírny a zvyšte teplotu na 320 °F (160 °C).
Uzenou omáčkou přelijte těstoviny a jemně promíchejte.
Vezměte další železnou pánev a potřete její vnitřek 1 lžící chlazeného másla. Nalijte makarony a sýr do pánve.
Smíchejte strouhanku se 2 lžícemi rozpuštěného másla a potřete vršek makaronů.
Těstoviny přeneseme do udírny a udíme, dokud vršek lehce nezhnědne (asi 40 minut). Podávejte s trochou papriky poprášené nahoře.