How To Make Smoked Mac & Triple Cheese

Jak udělat kouř Mac & Triple Cheese



Tento uzený mac a trojitý sýr je krémová miska, kterou jste hledali!

Ingredients

16 uncí loketních makaronů

8 uncí smetanového sýra nakrájeného na kostičky

2 ½ šálku půl na půl, plus více podle potřeby

1 ½ šálku sýru čedar

1 ½ šálku nakrájené uzené mozzarelly

1 hrnek panko strouhanky

5 polévkových lžic chlazeného másla a další na potažení litiny

2 lžíce másla, rozpuštěné

1 PL horké omáčky nebo více podle chuti

1 PL suché hořčice

¾ lžičky černého pepře

Preparation

Předehřejte udírnu na 180 °F (82 °C).

Ve velké železné pánvi smíchejte půl na půl, smetanový sýr, chlazené máslo, horkou omáčku, suchou hořčici a pepř.

Umístěte pánev do udírny a směs uďte 30 minut. Pro tento recept můžete použít hickory biskety.

Makarony vařte o 1-2 minuty méně, než vyžaduje návod na obalu.

Těstoviny sceďte, propláchněte studenou vodou, znovu sceďte a vraťte do hrnce. Vychladlé těstoviny promícháme s nastrouhanými sýry.

Vyjměte omáčku z udírny a zvyšte teplotu na 320 °F (160 °C).

Uzenou omáčkou přelijte těstoviny a jemně promíchejte.

Vezměte další železnou pánev a potřete její vnitřek 1 lžící chlazeného másla. Nalijte makarony a sýr do pánve.

Smíchejte strouhanku se 2 lžícemi rozpuštěného másla a potřete vršek makaronů.

Těstoviny přeneseme do udírny a udíme, dokud vršek lehce nezhnědne (asi 40 minut). Podávejte s trochou papriky poprášené nahoře.